Back to office

Nu var min semester slut. Hunnit med istanbul och kiruna, ändå känner jag ett behov att röra på mig. Försöker lura med mannen på en weekend, dock är det bäl penga-frågan som kommer i kläm. Bläh. Pengar suger. För övrigt kikar jag min mail så där var 5e minut fatt se om hag fått nå svar från högskolan. Det har jag inte. Jag är så nervös! Hoppas, hoppas, Hoppas jag kommer in! Och sedan en bostad på det, tack:)

På väg mot Kiruna

Jahapp, om ca 13min ska man vara framme i Kiruna. Känns faktiskt inte som en av de bästa idéerna jag har haft att åka upp nu... När man vet att det är 30grader i Stockholm och jag hade kunnat lega på stranden med älsklingen, eller i någon park och softat. Istället ser man en gråvit himmel. Gud vad jag är glad över att jag inte bor här något mer!

Jag längtade hem till Kiruna under veckan, men när jag satte mig på tåget och började bege mig insåg jag att jag faktiskt inte ser Kiruna som mitt hem. Det känns som ett väldigt avlägset liv, Kiruna-livet.

Och den pensionären jag har blivit så har jag inte varit ut och full sedan 21maj eller vad det var? Herregud, 1½månad... Blir säkert kul ikväll, men just nu är jag inte alls pepp. Känner mig sunkig som aldrig förut, min allergi är som vanligt Hemsk (ska ringa min läkare när jag kommer tillbaka till Sthlm och byta medicin, jag kan inte ha en näsa som kliar konstant och snora och nysa all the time... Och så är man så hiimla trött hela tiden).
  
Midsommar var jue dock kul som fan :D Vi var i Boras korridor och grillade och drack öl. Efter det spelade vi cubb. Mitt lag var grymt ;) Roligt att jag hamnade i ett lag med 2 killar som jag aldrig träffat innan, men de var trevliga och var glad när jag äntligen fick ned en pinne ;p
   Så blev Fjäll full och skulle spela badminton med högklackat och snäv klänning... Otroligt hur grym jag var ändå med tanke på förutsättningarna ;D

Men så kom myggen och skrämde in oss, jag fick bara en sådär 22myggbett eller vad det var? Har hört att de tycker om A-blod, älsklingen har B-blod så han hade inte ett enda bett... morr...
   Dock somnade jag vid 1-tiden (jag är pensionär, sedan min senaste utgång på Kellys har jag varit uppe som längst till 2... och det har hänt en gång, annars slocknar jag vid midnatt... stackars älsklingen ;P)

Hoppas att kvällen blir lika lyckad som midsommar ;D Tror dock jag ska lura med lite folk ut på krogen nästa helg när jag är tillbaka i Stockholm... måste jue uppleva uteliv sommartid också ;P Var en sväng på ett ställe vid slussen som verkade riktigt nice när jag var med Ricky, fast det fanns ingen sittplats så vi gick vidare. Men det var bara typ en uteservering med nice musik... dit vill jag igen!

Nu tycker jag mitt tåg stått still lite väl för länge ;P Ska ändå packa ned datorn, snart borde jag väl vara framme!

Btw; Blir pappas grillning till middag idag och Argentina mot Tyskland, fotbolls-VM. Den matchen ska bli Grym att se! Undra dock vilken tid vi ska ut? Jag måste jue få se min fotboll... :P

Och Messi och Argentina kommer självklart vinna ;)

RSS 2.0