Jullov!

Nu har man arbetat sin sista dag för i år. Man har överlevt en 14h biltur. Här sitter man i Kiruna, har all tid i världen, kan ta det lugnt. Det som jag längtat så till. Men vad är jag? Jo, uttråkad!

Dumma, dumma jag ;P Jag som längtat så till denna dag! Men men, blir nog bättre sen när jag vänjer mig vid att vara lat. Kommer ske många roliga saker under min vistelse här ;) Saknar dock lite min lägenhet, hoppas den mår bra utan mig!

Jag är nog fjollig, det endaj ag tog med mig till Kiruna (i princip) var julklappar och mina mjukisdjur ;P Men inte kan jag lämna Buster och Mini-panda i Sthlm alldeles ensama!

Fick en julklapp också från jobbet i fredags fatt jag var så jävla bra ;) Så var ett trevligt avslut, faktiskt. Man ska jue sluta på topp så ;P

Jaja, kan spela lite mer piano eller nå tills vidare ;p

Love will come through

If the world doesn't turn and your heart won't return...
 - Travis

Det här var en rolig händelse. Igår steg jag upp klockan 12. Hade sett på min älskade Grey's framtill halv 4 på morgonen, så var inte sugen på att stiga upp tidigare. Gjorde inte mycket under dagen. Hittade lite julklappar och lagade mat, sedan såg jag på mer Grey's. Funderade på hur jag faan skulle kunna somna i tid.
   Men så började jag känna mig trött... och så somnade jag. Med lampor, dator och kläder på. Klockan var väl omkring 21-22. Sov igenom hela natten och vaknade upp klockan 06:00, hur pigg som helst. Wow. Är det så här det känns att vara pigg en måndagsmorgon? Tror nog min slapphelg behövdes!

Annars rullar väl allting på som vanligt. Jobbade lite extra som servitris förra veckan. Ena gången på ett julbord för byggarbetare. Det var ganska roligt, speciellt med tanke på att jag var den enda tjejen på nedervåningen. Till slut gömde jag mig i vårt provisoriska diskrum för att slippa ta hand om mitt bord. Ni vet, män med lite för mycket alkohol i blodet... de tendererar till att åtrå kvinnor ;P Jag var jue såå söt, hade såå fin rumpa och var såå duktig... herregud ;P
   Dagen därpå jobbade jag på en trerättersmiddag med några revisorer. De pratade inte lika mycket med mig, men där skulle man också vara med "proffesionell" ;P Där hade jag både a'la carte-servering och stod i baren. Kändes kul och stå i baren eftersom jag inte jobbat i en bar på över ett halvår. Kul med omväxligt.

If I told you a secret
You won't tell a soul
Will you hold it and keep it alive
Cause it's burning a hole
And I can't get to sleep
And I can't live alone in this lie


Jag är bara less på mitt vanliga jobb just nu. Har superkul på jobbet, jobbar med svinroliga kollegor och har världens bästa chef - varför kan jag bara inte vara nöjd med min arbetsuppgift? Förut gick allt så enkelt, nu orkar jag inte längre. Jag är världens mest lata människa på jobbet och den mest gnälliga. Just nu lever jag väl mest på nåd av mina överordnade eftersom de konstigt nog verkar tycka om mig trots att jag vet om att jag inte sköter min arbetsuppgift som jag ska.
   Vill ge 110% igen de här två sista veckorna så jag kan åka hem till Kiruna och vara glad och nöjd. Får se vad som händer efter jul. Jag ska iaf bo kvar i Stockholm, jag trivs här. Trivs med mitt område, med min lägenhet, med mitt nya liv.

Take me, don't leave me
So take me, don't leave me
Baby, love will come through
It's just waiting for you

Love will come through.


RSS 2.0