Trött... men äntligen dag 10!

Att börja med en inledning är bra, för då vet folk i alla fall att man har börjat.
 - Okänd
 

Självklart är jag fortfarande sjuk, det lär jag väl vara fram till april när solen börjar komma fram igen. Dessutom har jag dragit ned min dos med nässpray, eftersom man kan bli beroende av det och får bara använda det i 10dagar... vilket jag tror jag har passerat... Men, det är en bra sak med denna måndag - jag får mina nya linser! (Om mitt öga är frisk så att säga, men hoppas det - inte använt linser på 10 dagar!)

För övrigt är jag less och trött på att jobba. Säkert detta mörkrets fel. Jag vill liksom ligga hemma och sova hela dagarna. Var och hälsade på familjen i Jönköping ihelg, och tråkig som jag var så sov jag typ 2-3gånger under dagarna... var så sjukt trött, kunde inte hålla mig vaken! Så nu räknar jag ned till destination Kiruna, 2 veckor med bara slapp - vad underbart!

Förövrigt har jag väl det bra. Har 10.000 tankar i huvudet som jag verkligen inte kan få bort fastän jag försöker. Vet att det inte kan lösa sig nu utan att jag måste ge det tid... men icke, jag bara tänker och tänker - dumma skalle :(

Träffade en tågluffarkompis förra veckan - det var sjukt kul :) Han var den mest cyniska människa jag någonsin träffat, hatade allt och alla och tyckte om att provocera folk. Hade vi gått i samma klass eller jobbat ihop hade jag nog inte tyckt om honom, men och träffa honom så här på tu man hand var han riktigt rolig och underhållande.

Den här veckan ska jag bara jobba, så får jag in lite pengar. Till helgen har jag min första besöksfria helg på över en månad! Kommer säkert att kännas ensamt... men skönt att kunna sova bort halva dagen utan dåligt samvete ;p

Sjukanmäld

Känns som när man var barn och sjukanmälde sig. Man är uttråkad som fan. Men har gjort allt för att kurera mig! Legat under täcket hela dagen, sett på Grey's Anatomy och sovit emellanåt. Åt frukost, trots att jag inte hade någon aptit. Sprang ned till affären fatt köpa mandariner och c-vitamin (hört att det är bra med mkt c-vitamin fatt stärka imunförsvaret). Blev heelt trött av den lilla promenaden. Så hamnade i sängen igen.
   Nej, imorgon ska jag vara frisk som en nötkärna! Och om jag inte är det... ja, då ska jag låtsas som det! För att ligga hemma och se på Grey's Anatomy och inte ens orka städa... Inte orka göra någonting! Nej, fy fan!

Uff, så blir man erbjuden extrajobb varje helg, och jag kan jue inte! Vill jobba, men är jue så jäkla fullplanerad hela tiden... Blir iaf extrajobb nästa fredag. Hoppas de vill ha mig att jobba lördag&söndag också! Så mycket som jag har varit sjuk behöver jag extrapengar... och nu har jag verkligen inte lust med fler "ta-det-lugnt"-dagar. Såå tråkigt!

Så har jag även andra hälsoproblem att oroa mig över. Men diagnotiserade mig själv över internet, så verkar inte vara någonting allvarligt. Så jag får bida min tid och blir det inte bättre får jag väl höra av mig till läkare...

Ska se slutet på säsong 2 av Grey's Anatomy, sen ska jag fan tvinga mig orka stå upp i några minuter så jag kan laga mat. Jag ska till jobbet imorgon. Och jag ska göra himla bra ifrån mig också!
(Det är bra med mål har jag hört;)!)


Sick Cycle Carousel

I need a drink, a man, or a massage. Or a drunken massage by a man.
 - Grey's Anatomy, Christina Yang


Ååh, såg nyss på Grey's Anatomy... Länge sen jag kikade på den serien, men som alltid föll någon tår och man blev varm i hjärtat. Förstår inte denna förälskelse till Grey's Anatomy, men det är absolut den bästa serien någonsin i min smak!

Idag gick jag hem från jobbet efter lunch, kände mig inte alls kry kan man säga. Sedan har jag legat i sängen hela dagen. Less på att må så här! Vill vara glad, pigg och positiv! Dumma, dumma kropp :(

Lite förvirrad känner man sig också... Någonting jag drömt om har jag fått. Men det var jue en dröm som jag hade begravt. Det känns konstigt att höra de orden, som man egentligen trodde sig aldrig få höra. Det förvirrar mig. Vad vill jag egentligen? Och vad kan jag?
   Sick Cycle Carousel...

Nej, gör mig frisk! Då blir jag gladare också!


300km/h rätt in i väggen

Just nu känns det som att jag har kört in i en vägg i 300km/h. Har spränghuvudvärk, ont i halsen som fan och är täppt. Kuul!
   Hade besök nyss. Var på svindåligt humör och sliten, men han hade inte fått mitt sms utan hoppat av här i Skärholmen så jag gick och öppnade åt honom. Men det var faktiskt bra med besök, även om jag känner mig så trött och sliten så är jue vänner till för att få en glad och må bättre - och det lyckades han med. Fick jag prata av mig lite om mina bekymmer. Jag borde inte tycka om att vara ensam så mycket, för när jag väl umgås med vänner mår jag jue alltid bättre. Ska bli mer social!

Mitt jobb går åt skogen. Hela förra veckan längtade jag till den här veckan med nytt material, jag gick igenom blod, svett och tårar i hopp om att den här veckan skulle bli som att glida på ett bananskal!
   Men så lätt var det inte... Insåg mot eftermiddagen att det är fan att kämpa på lika hårt som förra veckan, så det är pinsamt hur dåligt det gick för mig och hela laget. Men min coach tror på mig ännu iaf, så jag sitter än så länge säker på Ikano. Jag och Johan. Johan och jag.

Just nu känns Ikano som en tjock, ful gubbe som misshandlar mig i fyllan. Han är jättegullig och söt på sina nyktra dagar, tar hand om mig, viskar ljuva ord i mitt öra - gör min dag helt enkelt Vissa dagar luktar han illa, svettas, och passar man sig inte för vad man säger får man till en smäll. Jag och Ikano hatar och älskar varandra. Känns verkligen med Ikano som Dido's låt - White flag;

I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag upon my door
I'm in love
And always will be


Sedan är väl mitt känsloliv lite stormigt, som vanligt. Är så himla besviken på en människa alltså. Blir så less på när folk rättigfärdar deras felsteg, hur kan ens stolthet vara mer värt än en vänskap? Förtjänar jag verkligen inte bättre? Jag visar omtanke och jag bryr mig, men det var tydligen fel gjort... Om någon inte vill ha min omtanke så tänker jag verkligen inte lägga ned mer tid och energi på den personen, jag kan lägga ned min omtanke på någon som uppskattar den istället.

Fast nu är jue inte allting skit, absolut inte. Jag är bara sjuk och blir så jävla gnällig när det känns som att kroppen vill ta livet av en. Men har många underbara vänner som tar hand om mig - som sagt, eloge till er! Ensam kanske är starkt, men flera är fan starkare. Ni gör mig starkare. Fick ännu en present idag... fan vad bortskämd man börjar känna sig ;P


Dag 5

Lev i nuet och känn att du har tillfredsställelsen just där du är - inte runt knuten.
 - Okänd

Nu har man varit utanför Stockholm också. Jag trivs bra här, men man måste faktiskt se lite annat också... annars blir man galen! Eller okej, jag blir galen.

Hade en trevlig helg, gjorde sådant som Stockholmare skulle rysa vid tanken. Först åkte vi bil från Stockholm, väl framme var jag så jäkla trött att jag däckade i sängen... orkade verkligen inte hålla mig vaken! Nästa morgon steg jag upp 08:30, pigg och glad! Fast lat, så tog jävla lång tid för oss att komma ut med vovven och promenera i skogen.
   Mot kvällen hade han fest. Jag hade väl inte det så där jätteroligt... Folk som känt varandra sen barnsben och pratar gamla minnen? Njäe... Men är man inte en god människa som man är så håller man minen och dricker mer vin - och går och lägger sig innan kl 1 (jag har nog blivit tant). - Ja, vaknade första gången klockan 06:30 dagen därpå ;p

Efter att ha städat och latat oss så åkte vi till Avesta (så var i Dalarna - woho!) där jag hoppade på tåget som skulle ta mig hem till pulsen igen. Jag fick t.o.m. sällsksp med mig hem - Buster! Så nu har jag någon att kramas med :)

buster väntar på t-bana
Buster tyckte det var mycket spännande att komma till huvudstaden!

Fast Wilma will be forever in my heart... Ååh, den lilla sötnöten! Och hon är folkskygg som mig, på söndagen så var hon vid min sida hela dagen!

P.S. I lördags på festen testade jag det där att ha i en lins i ett öga... man ser skumt, men man vänjer sig faktiskt. Men, lär ändå gå omkring med bågarna... Bara 7 dagar kvar nu! D.S


Dag 1

Nu inför jag en nedräkning tills jag slipper de här jävla bågarna (ursäkt mitt grova språk).

Suttit med dem i ca en halvtimme nu, har redan fått ont... och har faktiskt 15h och 20min av den här dagen innan jag ska sova igen och får ta av dem!

Undra vad man ska göra idag... Antingen kan man städa badrummet (hann aldrig med det igår) eller åka till en vän och kika film... Vet inte riktigt vad jag känner för, är iaf inte sugen på att jobba. Men man behöver sin usla timlön, så får gå dit och prata lite skit med Johan (vår grupp har blivit ännu mindre, bara jag och Johan kvar nu...)

Gjorde ett test på fb nu, vad min chokoladpralin sa om mig i aladdin-asken, tyckte det stämde ganska bra in på mig så kan publicera det här ;)

"Folk skulle förmodligen beskriva dig som lite annorlunda och du är troligtvis estetiskt lagd. Du brukar vara allra först med att ta från det undre lagret. Din kärlek till Cocos-kolan är så stor att du blir väldigt arg när någon tar den framför ögonen på dig. Du är en livsnjutare och en drömmare och dina tankar för dig ofta till exotiska resmål."

En sån där riktig skitdag

Vilken skitdag idag! Så jävla skitskitskit, så det inte kan bli mer skit! Var jag tydligen nog? Skiiit!

Först hade man en skitdag på jobbet, sitter med världens mest värdelösa material så man blir utskälld hela dagarna. Har värdelös snus, och inge choklad eller mat eftersom jag inte hann handla idag. Så ska fan ta med mig havregryn till lunch imorgon, muhahahaha! Alla kommer typ tro att jag är dum i huvudet ;p

Så var man hos optikern idag också. Linsförbud i 2 veckor - yey! Min optiker (för den delen verkade något... konstig. "Mm... nu är det så... mm... Alltså du... mm..." Jag är ingen jävla marabouchoklad!) sa att jag kunde gå med en lins eftersom ena mitt öga är friskt... men fan, det blir jue skumt :S Så ska ge de här bågarna en chans...

Har dock världens bästa make, ringde honom och sa: "Allt är skit idag." Så berättade jag om mitt elände och han lyssnade tålmodigt. Sen berättade han om sitt elände (när vovven inte lyder) så jag fick skratta lite. Så pratade vi om mitt elände och skrattade åt det hela. Det är jue egentligen så, man får jue bara acceptera att alla dagar inte är solsken. Men det är solsken att ha någon som får en att le när allt känns skit.

Idag blir det inget citat. Idag är det bara depp, depp och lite skiit! Men men, alla får jue ha sina mindre vackra dagar ;p


Förkylning...

Descanzar es salud - att vila är hälsosamt.
 - Spanskt ordspråk


Okej, vet att det där citatet var tråkig... men det sammanfattar min dag och min tro på hur man blir frisk.

Nämligen så att min förkylning blev inte bättre av att tiden gick... utan sämre. Kände mig inget vidare idag på jobbet, jag matade mig själv med naturläkemedel och när jag började känna mig febrig på eftermiddagen blev det att knapra alvedon.
   Som tur är har jag världens snällaste coach! Han sa att jag fick ta paus när jag ville och dricka te, kaffe, vatten... och jag skulle säga till honom om jag behövde något. Jättegullig! Men sedan kämpade jag till mig 6st försäljningar även idag. Känner mig något stolt över mig själv, jag har legat över mål varje dag nu i en veckas tid. Vettefan hur det gick till, men ja... när man inte tänker så mycket så går det väl naturligt.
   Bara tråkigt att det inte går bra för resten av gruppen... Att en person har en liten svacka går att täcka upp av de andra, det är naturligt... men att alla har en svacka... Även om jag var imponerad över att jag orkade sälja 6st trots hur jag mådde så var det ingen bra dag för gruppen överlag...

När jag slutade jobbet la jag mig i sängen och dog. Sov i 3h. Vaknade upp och kände mig väldans inspirerad att göra korvstroganoff... men klockan var dock 21, så blir ingen matlagning idag ;P Och ingen tvättning blev det heller, eller dammsugning... Snacka om att bli sjuk olägligt! Nå väl, ändå ingen annan än jag som lider av att lägenheten förfaller...

Blir nog snart att sova igen, sen förhoppningsvist mår jag bättre imorgon! Har varken tid eller ork att vara sjuk nu, och behöver min lön så jag kan inte sjukanmäla mig...


Tjejhelg

Jag förstår att vi måste vara utomordentligt respektfulla mot kvinnans öron, för det är det enda kyska hon har.
- Honoré de Balzac


Ihelg har jag haft tjejhelg, för en gångs skull - wie!

Tjejhelgen inleddes redan i torsdags av att Sara kom hit. Jag vägledde henne in till min lägenhet, kastade av hennes resväska, sedan åkte vi mot Göta Lejon och Buddy Holly. Vi kom fram i god tid och hittade till våra platser. Sinnessjukt vilka priser de tar med tanke på att vi satt nästan längst bak...
   Men musiken var härlig, fast jag måste säga att jag föredrog de sista 2 minuterna när Brolle kom ut på scen utan kavaj... den mannen i vitt brottarlinne och svarta jeans - wow! En syn man sent lär glömma...
   Hem igen och en del skitsnack innan vi somnade.

Nästa morgonen hade jag blivit smittad av svininfluensan genom McDonalds - det är i alla fall min teori. Jag var hur frisk och kry tills jag satte mig på McDonalds och åt middag på torsdagen, efter det har jag snorat som en liten unge och haft ont i halsen. Hört att jag också egentligen tillhör riskgruppen då jag har allergier...

Nå väl, jag åker till jobbet i alla fall - för jag behöver som sagt pengar. Fick återigen godis, så jag var lycklig! För den delen har jag också lärt mig nu att sälja och vara stabil tror jag, på torsdagen hade jag som krav ifrån min coach att sälja 9st - vilket också var mer än mitt personbästa! Och tror ni jag klarade det? Självklart ;)
   Så på fredagen softade jag bara lite, då hade jag bara som krav 4st så jag la in 6st. Vi fick ett jävla bra resultat på fredagen! Så underbart när man känner att man kan sitt jobb, är uppskattad och har en massa, massa roligt. (Spec med pantertanterna som verkar älska mig... de bjuder med mig at komma ut och röka med dem och vill prata en massa med mig... jättekul!)

Jag kramade Max hej då, då det var hans sista dag - tråkigt, för han är så jävla trevlig person och bra coach! Men han lär ha gryymt kul dit han ska, jag känner mig något avis.
   Sedan bar det hem till min lägenhet där söta Sara hade diskat åt mig och allt... jättegulligt! Jag lagade en enkel middag och så drack vi en massa vin och öl framför Idol. Mitt i allt slocknade Sara, hon bara la sig ned och så somnade hon ;p haha!

På lördagen steg vi upp som oss pensionerer bör klockan 8.30 ;P Blev att käka nyttig frukost (grovt bröd!) innan vi åkte till Kungens Kurva och Ikea. Där köpte jag en massa doftljus så jag kan sitta här i lägenheten och mysa :) Vi åt lunch (varmkorv) innan vi kikade lite på Rusta också.
   Efter det blev det att åka till Skärholmens köpcentrum och gick omkring på affärerna där. Jag shoppade faktiskt lite, även om jag borde låta bli med tanke på min ekonomi... men vadå - knästrumpor behövs alltid!

Till kvällen öppnade vi en ny vinflaska och blev en massa mer öl. R kom också och joinade oss med sin turkiska, farliga sprit innan vi åkte iväg till Södern till en pub och fortsatte dricka lite mer. Tog en oerhört god drink, synd bara att jag inte minns vad som var i den!
   Kvällen avslutades med middag på McDonalds innan vi tog t-banan hem igen. Somnade på fläcken och snarkade som en man - dumma förkylning ;p

Nu har Sara åkt hem till Kiruna igen och jag sitter här i min säng och latar mig. Ska städa lite, sedan blir det eventuellt bio ikväll - wiie!

Mkt att göra, lite tid

Livet är för viktigt för att tas på allvar.
 - Oscar Wilde

Nu har jag inte skrivit på länge... och det är helt enkelt p.g.a. tidbrist... När mina nya vänner här i Stockholm hör att jag har en blogg så håller de på att skratta ihjäl sig och vill veta adressen... Why? ;p

Aja, har haft en väldigt trevlig helg! På fredagen blev jag bjuden på middag av en kollega (eller bjuden och bjuden... jag bjöd in mig själv). Vid midnatt hämtade jag upp Tobias ifrån tågstationen.
   Vi åkte hem till mig och sedan fick man sova till kl 12... Jag som inte är van vid att få så mycket sömn! Jag har inte haft tid att sova så länge på... 2-3 veckor? Och för att vara ärlig vaknade jag upp tidigt på morgonen i alla fall av gammal vana ;p

Sedan hade vi en underbart rolig helg ihop. Det är få människor som jag mår så bra med, men Tobias är definitivt en av dem. Jag undrar ibland om det beror på den personen han är, eller det faktumet att vi kommer ifrån två olika länder och egentligen inte har någonting med den andras liv att göra. Han känner inga av mina vänner, och jag känner inga av hans, så därför kan vi vara helt naturliga med varandra! Vettefan...
   Blev i alla fall att promenera genom Gamla stan, längst Drottninggatan (som turister bör!). Vi promenerade även omkring på Södern och till Kungens Kurva. Så shoppade vi lite, fikade en maassa och var på bio. (500 days of summer... var faktiskt ganska bra... jag älskar bio!)

Till måndagen fick jag åter igenom stå på tågstationen och gråta medan jag vinkade av honom. Lilla, mesiga jag. Jaja.

På tisdagen bjöd jag tillbaka min kollega på middag... blev inte så himla mycket mat, men blev i alla fall någonting! Åt lax för en gångs skull, mums! Jag måste verkligen börja äta fisk mer...

Och igår så jobbade jag 12,5h. Fast fick sitta på världens lyxprojekt på kvällen där typ hälften av alla som man pratar med köper. Heelt underbart! Så var inte så där jäättejobbigt ;p

Och ikväll kommer Sara hit ;D

Så ja, fullt upp heela tiden känns det som ;P Och nu måste jag verkligen börja fixa mig till jobbet! Har inte gjort någon lunch heller eftersom jag kom hem vid 22 igår :( Måste slösa pengar igen... suck!

Migrän

Ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar.
 - Nalle Puh

Idag hade jag migrän tror jag. Hade så jävla ont i huvudet och smärtan klättrade ned mot nacken. Mådde illa, ville spy. Kan jue inte vara baksmälla, måste jue vara migrän just när det klättrade ned mot nacken...
   Så jag var på jobbet kanske 1h, sen gick jag hem. Pallade verkligen inte att sitta och ringa, mådde så jävla kasst.
   Hem och sova bort hela dagen. Tvingade mig upp vid 4-tiden fatt gå till Coop och laga mat, men fick inte i mig mycket mat. La mig och sov igen. Upp igen vid 9, diska och städa... Jättekul att städa toaletten när man mår illa ska ni veta ;p

Så det var en mycket spännande dag idag! Or not... Har aldrig haft migrän förut i mitt liv, trodde jag hade skonats från den pinan... Men icke!

Jaja, imorgon ska jag förhoppningsvist kunna jobba. Behöver jue pengar ;p Sedan blir det nog att pimpla öl. Och vid midnatt ska jag hämta Tobias... underbara Tobias! Ska bli så roligt att träffa honom igen, förhoppningsvist har vi lika roligt här i Sverige som i Holland... fast nu kan man inte lata på stranden hela dagarna ;p

Ojämn... men mer bra än dålig ;p

Det enda du behöver här i livet är okunnighet och självförtroende, och framgående är given.
 - Mark Twain


Nu är man ensam i lägenheten... skulle städa badrummet, men sitter och pimplar vin i min ensamhet istället... (alkoholist!!!) Fan vad skönt att ha egen lägenhet alltså! Kommer aldrig kunna bli inneboende :P Min lägenheten är jävla ful... men den är min :) Här gör jag vad jag vill, äter när och vad jag vill... perfekt! :D

Blivit förälskad i en låt; I hate everyone. Så jävla skön alltså! Världens gladaste melodi och världens gladaste röst... sarkasm i sin bästa grad... typ mig alltså ;p

All the people on the street, I hate you all
And the people that I meet, I hate you all
And the people that I know, I hate you all
And the people that I don't, I hate you all

I bet you think I'm kidding
But I promise you it's true
I hate most everybody
But most of all I hate
Oh, I hate you

Allt rullar på bra här :) Har roligt på jobbet, fått vänner... blir jag bara en jämn säljare (som det kallas) får jag löneökning... vad mer kan jag gnälla om? :P Eller ja, min coach sa att visar jag bara framfötterna kan nog min lön ökas inom en snar famtid... och just nu är jag jue den som har bäst resultat (förutom vår coach) - när jag har mina bra dagar. Snygg-Jens och jag kom fram till att mina dåliga dagar borde vara 10st... ;p
   Vi räknas med att resultera 4-5 per dag... sålt 8st i måndags, 6st idag OCH 1 igår... så jag är ojämn som fan ;p men räknar jag ut vad jag säljer på och kan bibehålla det kommer jag utan problem hålla mig på "rätt nivå" så att säga och därmed bli en av de vassa säljare...
   Alla var skitglada och gratulerade mig i måndag och idag kom alla fram å frågade mig vad som hände igår... ;p Och om jag förstod innebörden rätt är att jag ÄR en grym säljare, jag måste bara hitta vad jag säljer på, ta fram det och så är jag i toppligan. Så min plats på företag är inte alls i fara. Hädanefter kan jag bara bli bättre ;) Känns jue bra ;P Märkt att jag säljer på dem som jag inte tror jag ska sälja på så... jag ska gå in i varje samtal med inställning "det här kommer inte gå" ;p

This is my life. Resultat, resultat, resultat... Och psykologi. För jag gör samma sak varje dag, men ändå går det olika bra... alltså är det mkt med tonläge osv... psykologi ;)

Snart är det fredag :D


Nytt rekord och nya äventyr!

Framgång är ingenting du jagar efter. Det är något du attraherar med den person du blir.
 - Jim Rohn


Ny vecka, nya tag på jobbet! Men har sovit väldans mycket ihelg, trots att far är här, så jag känner mig gla' och lycklig :) Sömn är verkligen underskattat! Några dagar kan jag gå utan tillräcklig sömn, men i längre sträckor... jag blir en hemsk människa ;p

Igår fick jag 2000kr att shoppa för - underbart! Gick in på H&M och 1000kr senare hade jag utökat min garderob med 5 utsökta plagg. Sådant som man kan ha på jobbet också. Älskar skjortor och skjortklänningar ;)
   Sedan blev det middag hos min faster och hon lagade utsökt pasta. Vi kikade lite Hell's Kitchen innan jag och fader for hem till min bokade tvättid. Så äntligen tog jag mig dit!

Idag så var det dags att fara till jobbet idag. Och vilken dag! Slog mitt personbästa! Coacherna var jätteglada på mig, en av coacherna lyfte mig upp-och-ned... jag råkade sparka honom i huvudet... ;P Jaja, han har nyss fått barn så han är väl van vid smällar... typ ;p Och Snygg-Jens har också gått och gratulerat mig flera gånger och pratat med mig. Man ska förvåna sina överordade alltså ;)
   Så var ganska kul på jobbet alltså. Jag har liksom helt slutat bry mig om jag säljer eller inte, och det verkar jue vara en vinnande lösning. Jag sa att mitt knep var att prata sönder kunderna ;P Bara prata, prata, prata tills de säger "okej då". Så ska man jue vara glad och trevlig också ;)

Ikväll ska jag ut med pappa och hans arbetskompis... Det blir en upplevelse det också ;p Vi ska iaf äta Sushi. Första gången för mig, så det ska bli spännande!
   Det här älskar jag med Stockholm, man får alltid testa på något nytt ;)


Ännu mera planer...

Vi har alltid nog med tid om vi bara använder den rätt.
 - Goethe

Idag har jag fått sova ut - så underbart! Första dagen på 19 dagar som jag inte vaknat upp till ljudet av väckarklockan!
   Pappa har faktiskt varit riktigt tyst nu på morgonen, så jag sov väl en 10-11h. Helt underbart! Ringde x antal gånger under natten... Why måste folk ringa nattetid? Hjälper jue inte att ha på ljudlöst, sms-en kan man sova förbi men när någon ringer...
   Äh, man ska väl vara glad över att det är någon som vill ringa en :)

Igår var vi på en förvirrande kväll på Indisk Restaurang. Själva maten var jättegod och vi fick tomtebloss till maten, woho! Men själva servicen var inte någonting att hänga i julgranen. Alldeles för liten lokal för antalet människor. Det var trångt och personalen sönderstressade.
   "De ska bara dricka kaffe, sen gå." - Då känner man sig uppskattad...

Sedan blev det en lugn kväll här hemma. Jag var så oerhört trött, så gick väl till sängs kanske halv 11. Går inget bra för mig och Taskin att kommunicera längre. Eftersom jag har varit upptagen nattetid så får vi sysselsätta oss med att skriva ett offline-meddelande per dag ;P Och det enda vi gör eg. är att tjaffsa...
   Äh, jag saknar honom hur som helst!

Nu lagar min pappa frukost åt mig, är han inte underbart gullig? :) Idag ska vi shoppa (som vi alltid gör) och sedan ska vi till faster och äta middag. Efter det ska jag äntligen tvätta mina kläder. Så dagen till ära är fullplanerad! Fast säg, har jag en enda dag som inte är fylld med en massa planer? Känns inte som det nu ;P


RSS 2.0