Pirat

Jag vet, jag vet... jag sa att jag inte skulle klä ut mig, men hittade min dö-skallekjol som är oerhörtläcker, fast jag använder den aldrig pga. att det är en döskalle på den (jag känner mig för mogen för sånt på kjolar ;P) och huff flux så klädde jag ut mig. Lär svettas om huvudet som satan då jag har en halsduk ovanpå för att få min "piratstil", och det lär inte vara många som klär ut sig. MEN jag får jue ha det roligt, och det är huvudsaken! (iaf nu när jag klär upp mig)

Men nu är frågan: nätstrumpbyxor eller inte? Kikar på sidor med pirat-kostymer för tjejer fatt få inspiration. Vissa har nät, vissa inte. Hum...

Uppladdning inför Halloween

Ja, imorgon är det Halloween. Jag ska dock inte klä ut mig, utan bara klä upp mig :) Det är fan halva nöjet med att gå ut - att få klä upp sig.
   Stod nyss och testade kläder, vet inte riktigt vad jag ska ha. Är grymt sugen på att ha min röda kjol som jag köpte i Jönköping, men har inget snyggt, svart linne... Om sanningen ska fram har jag inga snygga linnen alls. Eller jo; ett turkost. Men det passar jue inte till rött!
   Jag vet iaf vilka skor jag ska ha på mig, hoppas bara att jag/vi har en chaufför imorgon, annars blir det kallt...

För övrigt så har jag tränat nu 4 dagar på raken, känner mig så duktig! Och det blir lättare för varje dag, så det borde jue vara ett gott tecken på att min träning gör skillnad. Dessutom har jag två rutor på magen som syns tydligt :) Gut, gut, kanske lyckas en gång att bli tränad inför beach-säsongen. Har jag några månader tillgodo (för en gångs skull... om jag lyckas hålla mig seriös).

På lördag blir det som sagt jobb, hört rykten om att vi ska använda peruk!
   Hoppas de skippar den idén, för det är jävligt svettigt med peruk... och så kliar det. Om de nu iaf ska tvinga på oss peruker så ska jag ha den fulaste de kan komma på, muhahahha!

hihihihihihi
En sån där peruk hade jag kunnat tänka mig kanske...

19 år

Jao, nu är man ett år äldre, men det känns likadant som när jag var 18. Visserligen är jue 19 en väldigt meningslös ålder, men jag får väl se det som: "mitt sista år som tonåring". 
   När jag var omkring 15 kommer jag ihåg att jag pratade med ett gäng grabbar som var 19 och alla hade åldernoja ang. att fylla 20 och inte längre få vara tonåring, utan vid 20 så skulle de vara tvungna att mogna till och bli vuxna. Osv. osv.
   Så det kanske är så jag ska se mitt 19:onde år - det sista året då det är allmänt okej att vara barnslig och dum.

Aja, min födelsedag var jue trevlig. Förutom att jag åt som satan. Bläh. Men jag har iaf tränat nu 2 dagar på raken och ska träna idag också :) Jag känner hur min kropp blir allt fastare och finare ;P

Sedan funderar jag på mina födelsedagspresenter åt mig själv:
* Bli spådd
* Skaffa tatuering

Innan tänkte jag (ang. spådomen) att jag inte tror på sånt och att jag tar det med en nypa salt, men igår när jag inte kunde sova (som vanligt) började jag tänka på vad spåtanten kunde säga och blev livrädd. Tänk så berättar hon om dödsfall! Eller om man själv har bara en 3 dagar kvar att leva? Hjälp! Visserligen får man själv bestämma om man vill höra dåliga nyheter eller inte... Hum, hum... scary.
   Fast ändå intressant, ifall hon kan ge råd osv. eftersom jag har på känn att mitt liv är på väg rakt neråt helvete. Du vet, för varje sak du gör måste du räkna med att det kommer efterverkningar, vilket jag inte gjort dessa senaste månaderna.
   Undra om jag ska ta steget och ringa henne idag? Usch, så läskigt! Vi får se, vi får se... Hon kanske har lunchstängt nu...

Ang. skaffa tatuering så är jag i valet och kvalet. Jag vill, samtidigt som jag inte vill. Jag funderar över för- och nackdelarna.
   Nackdelarna är jue att jag är nålrädd och det gör ont. Tror att jag isf skulle skaffa en ros. Men jag vill ha någon text också. Jag funderar på "Veni, vedi, vici" (om d va så d hette nu igen?) men det är jue ganska vanligt... Jag vet inte, uff, lär väl aldrig bli någon tatuering för mig. Kanske när jag blir en... 50 år :p

Aja, jag ska ta och träna nu så får jag fundera på spåtanter och tatueringar senare. Jag vill, jag vill! Samtidigt som jag inte alls vågar...
   Jag är inte modig:p


Hos dig är jag underbar

När jag tagit slut
När jag inte orkar mer
När rädslan tar vid
Rädslan förstår mig mer
Då kan jag inte se
Kan jag inte röra Dig
Har jag då hittat nån annan
Säg nu hur Du ser mig

YouTube är fantastiskt. Där finns fan allt! Sökt efter den här låten skitlänge och så finns den där... Underbart!
   Fast videon är kass...men låten är mysig iaf.

Vemodig natt. Vet inte varför, men denna natt är värre än den på länge. Ändå har inte min födelsedag någon direkt koppling till dig.
   Och ändå kan du inte komma ur mina tankar...
  
Jag vet, jag vet. Det är inte jag som ska gråta, det är inte jag som ska sakna, det är inte jag som ska sörja... Men livet är inte så lätt som på tv, kärleken tar bara inte slut. Den dör inte där orden utnämns. Den lever kvar. Vad fan du än gör mot mig, så finns den kvar... Vad fan jag än gör...

Jag undra om du
Hade kraft att ge dig av
Eller mod att stanna kvar
Våga bygga på nå' nytt
Jag undrar om du
Har kunnat ge och kunnat ta
Vågat öppna dig som jag
Allt jag kräver är ett svar


Livet är bra konstigt. Det här ville ingen av oss, men ändå hände det. Och nu i efterhand sitter vi båda och undrar: "Varför?" Egentligen vet vi båda svaret, men det är svårt att alltid tänka med huvudet.
   Om jag hade varit någon annan, hade det varit vi då? Varför är jag så krävande? Varför är jag så elak? Varför vill jag inte bara vara din, varför vill jag så mycket vara min?

Hos Dig är jag stark
Hos Dig är jag underbar...

Kärleken är början, mitten och slutet - du är kärlek.


Äntligen har jag tränat!

Gud så underbart det känns, har äntligen tagit tummen ur arslet och tränat! Gjorde dock bara hemmaövningar, men det var tufft iaf. Har jue Paola Robertos träningsbok till hjälp och kunde riktigt höra hur han sa till mig "Sluta mesa nu, tempo, tempo!" Blev jue riktigt stressad över att kolla upp de 2 övningarna som är åt gången under min 30sek. vila... Och jag använder mig bara av nybörjarprogrammet.

Aja, nu ska jag bli riktigt seriös och träna 3 gånger i veckan :D Ska ta och simma också, förstås, har bara ett litet uppbrott ifrån simningen. Så snart kommer jag i form igen :) Om jag lyckas fortsätta hålla mig seriös...

Imorgon blir jag 19 år. Wiie, så meningslöst :) Men men, jag har varit noga att informera mina närmre vänner om min födelsedag så de inte glömmer bort det. Det är jue alltid trevligt att känna sig uppskattad, även om åldern inte är mycket att hurra för.
   Pappa håller för tillfället på att göra tårta, så jag får inte gå in i köket och hämta vatten :( Men blir säkert jättegod tårta! :) Kommer dock bli väckt vid halv 7 imorgon antagligen om inte tidigare...

Mysig säng!

Har tagit mig upp ur sängen för ca en halvtimme sen. Min pappa är grymt irriterande. I en vecka har han pratat om att jag ska köra honom till jobbet idag. Så jag la jue klockan på 7 och snoozade (han sa att han skulle väcka mig).
   Men kl 07:30 hade han ännu inte väckt mig så jag steg upp för att undersöka läget. Och då hade pappa gått! Fel att inte säga igår att jag inte skulle köra honom? Argh!

Men jag bestämde mig för att somna om iaf, eftersom det var så varmt och mysigt under täcket. Bläh. Nästan så att jag vill bli sjuk så jag har en anledning att ligga i sängen och mysa hela dagarna... Uff, sängen är alldeles för underbar ;P Eller så är det bara kallt här i mitt rum, en annan anledning.

Får se om jag orkar ta mig upp till stan idag. Ska iaf träna. Måste jue ta mig i kragen, kan jue inte gå runt och frossa som jag har gjort. Har säkert tryckt i mig minst 3000 kcal per dag nu den senaste veckan... Men men, så kan det gå gissar jag ;P


So what?

Tänk vad hårinpackning kan göra underverk! Man känner sig genast mycket fräschare och renare när man har använt hårinpackning, wunderbart!

Tur att det är 20års-gräns på krogen idag så jag inte kommer in. För jag vet jue att jag alltid tar en drink på krogen, och då är det kört (för jag tål inte sprit, det är det som gör mig så jävla full). Positiva igår: Jag var full, men jag minns allt!
   Nej, idag är min gräns 2 glas vin. Gott :)

Blivit helt galen i Pinks låt "So what".

Nu ska jag börja fixa mig och klä på mig och sådana saker. Tror det blir kjol ikväll igen (bekvämt), får jue troligtvist skjuts hem :)

So what?
I'm still a rockstar
I got my rockmoves
And I don't need you tonight

Btw... bra att man brukar jobba på krogen och är lite halvbekant med vakterna. Någon snodde mitt glas med vatten igår och då gick en vakt och hämtade nytt åt mig efter att jag olyckligt sagt "nån stal mitt vatten"... (ja, man är väl inte den smartaste i fyllan ;P)
   Jävla idiot ändå, vad fan skulle han med mitt vatten till? Trodde folk bara ville ha sprit men men...
   Tack farbror vakt :)


Spontan utgång

Blev spontan utgång igår. Skulle jue egentligen på ladies night men alla bangade så fick umgås med grabbarna istället (som vanligt ;P).
   Dem lurade i mig en massa öl och sedan skulle vi in och kika på ferrum vilka som var där. Så jag vart där och ja... gjorde bort mig. För jag blev nog lite full... USCH, jag har säkert gjort  bort mig jättemycket :P Och jag hade jue för fan inte ens sminkat mig inför fest, hahaha.

Jaja, men det var jue faktiskt roligt. Förutom att jag testade Black Jack. Jag fattade inte så mycket. Insåg bara att jag slösat 40 kr i onödan. Man ska inte spela om pengar, speciellt inte när man är full. Och man ska absolut inte prata med människor, för då gör man bara bort sig ;P

Jaja, ikväll blir det vin. Igår svamlade jag om att vi skulle ut och äta. Hoppas han inte tog mig seriöst, för det vill jag inte. Ska jue äta med pappa ;P (man säger så mycket vesäntligt när man är lite förfriskad av sig) Men just nu är jag GRYMT sugen på strips... mums. Fast jag orkar nog inte gå dit och sitta ensam helt skabbig och... bläh... Men tror inte jag är körduglig ännu? Antagligen inte, eftersom det känns som att jag vinglar ännu.

i olika stadier...


Uff, varför dricker jag ens? Jag skäms jue bara över mitt beteende dan där på ändå :P

Iskallt...

Fan vad kallt det kan vara då. sitter med filten på och tjocktröja men fryser iaf!

Bläh, bläh. Vintern är på väg:(

Vill ha, vill ha!

Kikade på Gina Tricot efter kläder nyss. Fick plötsligt en åkomma av shopping-hysteri. Har stor lust att ta mig upp till stan och kika på Mera Mode om de har några fina klänningar...
   Men som sagt - vad ska jag med kläder till? Visar jue aldrig upp dem :( Är jue så förbannat kallt i kiruna så här tar man jue bara på sig fleecetröja och jeans. Usch.

Blev till slut iaf ett linne (som var långt, förhoppningsvist) och ett bälte. Lagom till nästa helg :)

Blääh. Varför är folk sådana idioter egentligen?

Sinnessjuk kropp

Min kropp är sinnessjuk... vad håller den på med? Igår vaknade jag 08:30, idag har jag stängt av väckarklockan i sömnen och vaknade upp först 13:30...
   Hur fan funkar det?!

Jag vill kunna sova normalt med normala tider som alla andra :(

Överskott av tid

Klockan är 10:00. Jag har nog aldrig insett hur lång en morgon kan vara. Jag är hungrig, och det känns konstigt. Vanligtvist brukar jag som tidigast äta frukost vid 15:00-16:00 (fast då brukar jag jue visserligen vakna först kl. 12:00).
  
Jag funderar på att skippa simningen. Och det p.g.a. mina bikinitrosor, och inte p.g.a. lathet. Jag klarar mig väl en vecka utan träning, eller? Funderar på att uppväga det hela med en promenad. Solen skiner jue trots allt. Fast det är halt och kallt ute...
   Kanske borde jag börja träna på gym som alla andra? Så slipper man oroa dig för att visa upp sina intima delar. Fast visserligen tycker jag jue att styrketräning är tråkigt. Och så är jag väldigt slarvig och lat, så jag skulle väl antagligen träna fel men vara överlycklig fatt kunna visa upp mig i snygga träningskläder...
   Nej usch, nu är jag knäpp! Dumma morgon.

Men faktiskt så har jag hunnit göra jättemycket! Jag har räknat all min dricks ifrån helgen, skrivit min kassabok, hunnit svara på meddelanden, läst min bok och skriver här nu igen...
   Om det här ska fortsätta, med tidiga uppvaknanden, så kommer jag jue ha ett välstädat rum! Jag håller på att bli galen av all "pigg tid". Funderar på att äta frukost, duscha och ta mig upp till stan (eftersom jag självklart glömde kika på fotoalbum igår när jag tog mig dit). Fast om jag börjar ordna mig nu, då kommer jag jue ha hela eftermiddagen på mig att sitta hemma och fundera på vad jag ska göra...
  
Oj, oj, oj... det är verkligen ansträngande att ha tiden på sin sida!


Morgonstund har guld i mun... om det heter så?

Jag tror att min kropp är antingen i puberteten, schizofren eller lider av jetlag. Den är jue iaf inte normal.
   Igår sov jag till klockan 15:00. Jag hade grym ångest, men samtidigt var det jue väldigt skönt eftersom jag somnade först vid 06:00. Men jag insåg att det skulle bli svårt att vända tillbaka dygnet och att jag antagligen skulle vara uppe hela natten. För så skulle det vara för alla kroppar, eller?
   Nej, inte min kropp! Jag somnade vid 02:00, efter att ha varit vaken i endast 11 timmar och vaknade upp nu klockan 08:30. Det värsta var väl att jag var så förbannat pigg, kunde inte få ro även om det var varmt och mysigt under täcket. Fattar inte vad det är fel på min kropp, känns inte normalt i alla fall... T.o.m. min mamma fick en chock när jag steg upp: "Vad gör du uppe nu? Eller ska du gå och lägga dig igen?"

sooova

Sökte på ordet "kudde" och den där bilden dök upp... känns som att dem orden verkligen passar in på mig... ha ha...

Tror det är min kropp som har börjat konspirera mot mig. Den vaknar upp tidigt bara så jag inte ska ha någon ursäkt till att inte träna. Och visst, jag tycker det är härligt att träna... men inte med mina bikinitrosor. Varför går man ner i vikt? Även om jag är överlycklig mestadels av tiden av att måttet runt rumpan krympt så känns det väldigt irriterande när man ska simma, för det är faktiskt bara uppstressande och simma runt och fundera "Ser någon?" och försöka hålla uppe bikinitrosan medan man simmar, vilket brukar sluta med att man antagligen får en kallsup... eller vad det kallas...

Aja, jag ska i alla fall göra vettiga saker innan jag vågar mig ut i kylan. T.ex. skriva i min kassabok, för den har jag skitit i att skriva i en vecka. Som tur är så lider jag jue av en snåltarm och har inte slösat direkt mycket, så det borde inte bli något problem med den även om jag skriver in i efterhand.

Morgonens tips!

Ja, nu sitter jag här 04:40 och är äntligen redo att gå och lägga mig, trots att jag bara sov en 2-3h förra natten. Så mitt tips till er alla som någon gång känner att livet är lite jobbigt och vill skölja ned det med lite lullighet: Drick inte en halv liter med vin, för jag lyckades jue bli mer än lite lullig.
   Okej, full var jag väl inte riktigt - har inte ringt något samtal vilket är min signatur för att vara aspackad - men ja, man blev lite gladare och synen blev väl lite... trevligare. Och om ni nu vill dricka en halv liter vin och är som jag och inte kan sova onykter - börja inte dricka första glaset vid 23, 24 på natten - för då slutar det med att man går och lägger sig på småtimmarna, som jag gör nu. Och nu är jag jue helt nykter i alla fall - tack gode gud för det!
   Förövrigt är vin gott, kändes verkligen som att jag behövde det idag. Hade jue inte tänkt dricka mer än ett glas, men när omständigheterna förändrades och det fanns i närheten så råkade det bli resten av kartongen. Jag kan jue alltid trösta mig med att jag inte druckit någon alkoholhaltig dryck på en två veckor.

Men det bästa med denna natts upplevelser är nog Kanal 5 webtv - helt underbart! Det är nog det bästa dem har kommit på. Förra veckan var jag jue totalt olycklig för att jag missade Magnus Betnér p.g.a. jobb (man kan jue inte tacka nej till jobb för ett tv-program), eftersom han är - enligt mig - världens bästa stå-up-komiker. Men idag upptäckte jag att jag kunde se hela programmet utan reklam - helt underbart! Dessutom kikade jag på Världens härligaste män också. Jag är urusel på att passa tv-tider, eftersom tv-tittandet knappast är prio nr. 1 för mig.

Men nu kallar sängen och det ska bli underbart att få sova, även om det inte blir så mycket sömn inatt som jag hade hoppats på. Men äh, finns en dag imorgon - och då finns inget vin som lockar. Så slipper jag skriva en massa sentimentala inlägg som föregående.

God natt!

Sick cycle carousel

Jag känner mig som en alkis. Sitter hemma och dricker vin klockan 1 på natten och snusar. Alldeles ensam. Men samtidigt... Någon gång måste man väl bryta ned sig helt för att kunna resa sig. Eller? Och jag måste resa mig nu. Det har gått alldeles för lång tid. Jag kan inte hålla på som jag har gjort. Det känns som att jag varit i koma de senaste månaderna, inte kunnat tänka, bara glidit med... Det är mitt liv jag lever, jag måste börja ta itu med det. Ta ansvar över mitt handlande, precis som alla andra borde.

Usch, jag känner mig så egoistisk. Det känns som om jag varit i dvala de senaste månaderna och nu först har jag börjat vakna upp. Jag skäms så mycket. Jag har tyckt så synd om mig och känt mig så ensam, men jag har inte varit ensam. Jag har världens mest underbara vänner och familj som försökt stötta mig till 100%. Och att jag inte kan släppa in människor i mitt liv, det är mitt fel - inte deras. Och jag skäms. Skäms över att jag tillåtit mig själv att tycka synd om mig själv och glömt alla andra människor.

Uff, varför är inte livet lätt? Vi alla har våra problem och bekymmer, vem är lycklig egentligen? Ju mer man lär känna en människa, desto mer får man veta om den människans mänsklighet. Så här dåligt som jag mår, så mår andra också - även om det är av en annan anledning. Och jag önskar att jag inte slösat dessa månader på egoism utan tagit hand om dem som de tar hand om mig, även om jag ibland är oförmögen att ta emot människors omtanke.
   Det är starkt av en människa att kunna säga att någon annnan har det värre, samtidigt som man själv känner att världen har gått under.

Uff, jag vill bara att livet ska vara som de är på film? Att alla blir lyckliga i slutet. Inte bara jag. Alla ni också. Alla ni som betyder så otroligt mycket för mig, alla ni som brytt er om mig. Och även ni som kanske inte alltid varit så trevliga alla gånger. Livet hade varit mycket enklare då... Varför är lycka så dyrt?
   Men kanske... kanske inte livet hade varit lika spännande om det varit lätt, jag vet inte...

Nej, jag ska rycka upp mig. Aldrig mer ska jag låta någon förstöra mig igen. Aldrig.
   Och förlåt mig, för hur jag har betett mig. Jag vet själv att jag har varit labil. Och jag är väl det ännu. Men jag ska skärpa mig.

Livet är inte värt, om man inte lever.

Mörbultad

Uff, idag känner jag mig alldeles mörbultad. Har ont i hela jävla kroppen, och inte har man fått sova något inatt heller. Jag känner mig nästan bakis. Och snart ska jag sätta mig och köra en bil, känns jue jävla säkert ;P

Min bil är dock ganska rolig, nu när det är så här kallt. I fredags så hade förardörren fryst så att jag inte fick upp den. Både jag och Frida slet som djur fatt få upp dörrjäveln, men den ville inte det. Så jag fick klättra in genom passagerarsidan :) Dessutom såg jag ingenting, blivit sån där tunn jävla is som är i princip omöjlig att skrapa bort... Så det var jue lite spännande :)
   Igår när jag skulle köra hem var det tvärtom. Förardörren gick upp, men den gick inte att stänga senare. Stod säkert i 5 minuter och försökte få igen dörrjäveln, men den vägrade. Jävla dörr!
   Men jag hade jue iaf god sikt på lördagen. Skulle köra hem en onykter vän och han insisterade på att skrapa alla rutorna, och väldigt noga. Jag höll på att bli galen ;P Men ja, det är sånt man får ta. Han har jue fått vara med om mig när jag har varit full och jobbig, så det är bara rätt åt mig ;D

Förövrigt har det väl gått bra att jobba ihelg. Lördagen var inte fullt lika jobbig som fredagen, även om det var grymt mycket folk. Det är ganska roligt när man är ute och plockar glas, för då ska alla hjälpa till en helt plötsligt! Uff, det är lite jobbigt - även om de är jättesöta och snälla. Men inte fan skulle jag vilja plocka disk när jag är ute... fast det gör jag säkert iaf, skulle inte förvåna mig.

Aja, ska strax åka förbi en kompis, ska bara försöka bli människa innan. Just nu är jag bara halvdöd.

Äntligen är dagen slut!

Fy fan vilken kväll... och imorgon ska jag jobba igen. Usch. Just nu känner jag bara för att dricka rödvin och skippa omvärlden.

Mina händer är helt förstörda. Naglarna är sönder och har glissplitter överallt, dessutom har jag skurit mig på underarmarna... Det finns mysko glas där på Scandic, de kan explodera helt plötsligt och förvandlas till miljontals glassplitter. Bläh. Elaka glas.

Dessutom finns det människor som... är lite speciella.

Nej, ska väl försöka sova nu. Är jue 12tímmars-skift imorgon. Yey.

Jag hatar mitt hår!

Uff, jag måste verkligen säga att jag hatar mitt hår. Jag har så stor lust att bara raka bort hela jävla skiten. Vilken befrielse!
   Visst, mitt hår var fint den första månaden... men nu har det växt och nu är det alldeles bångstyrigt. Saknar mitt långa hår i dessa stunder, då kunde man bara sätta upp det i en svans eller knut när det var i vägen. Nu kan jag inte ens göra det! Nu måste jag fan stå och försöka fixa mitt jävla hår som uppenbarligen hatar mig.
   Och när man gick i skolan så kunde man alltid ta på sig en mössa om man hade en bad-hair-day, men det kan jag inte göra nu heller.

Så vad gjorde jag då för att försöka tämja mitt hår? Jo, locka det! Och fråga inte hur det ser ut, jag har svårt att avgöra om det var värre när det stod åt alla håll och kanter eller om det är det nu.
   Och jag hatar att locka håret! Det är jättefint med lockigt hår, men att locka... fy faan... Dessutom har jag jue uppklippt i en massa längder så det blir alltid något platt ställe. Förvisso är mina gäster bara fulla ikväll, men ändå... jag kan som sagt inte gå till jobbet och se ut som ett... ja, jag vet inte vad.
   Men nu är det lockigt, och nu får det vara så. Skit samma. Hittills har de aldrig gnällt på mitt hår, även om det (som dessa stunder) kan vara lite brandfarligt.

Jag börjar först om 1½h, så funderar på vad jag ska hitta på nu. Måla naglarna hade jue också funkat, mina naglar är jue så oerhört fula. Fast det är också en väldigt tidskrävande sysselsättning, och jag vet inte riktigt om jag orkar med det. Annars kan man jag alltid göra som jag gjort mestadels av dagen: slappa och göra absolut ingenting!

ge mig!
Ge mig såna lockar!

Btw, är väl medveten om att jag sa att jag skulle sluta blogga, men blev så förbannat irriterad över mitt hår så var tvungen att få ur mig min irritation någonstans.

The end

Nu skiter jag i det här, och blogga alltså. Eftersom mina ord tydligen gör någon annan alltför illa. Så jag lägger ner.

Hej då.

Who needs a dream?
Who needs ambition?
Who'd be the fool
In my position?
Once I had dreams
Now they're obsessions
Hopes became needs
Lovers possessions

Then they move in
Oh so discreetly
Slowly at first
Smiling too sweetly
I opened doors
They walked right through them
Called me their friend
I hardly knew them

Now I'm where I want to be and who I want to be and doing what I
always said I would and yet I feel I haven't won at all
Running for my life and never looking back in case there's
someone
right behind to shoot me down and say he always knew I'd fall.

When the crazy wheel slows down
Where will I be? Back where I started.

Don't get me wrong
I'm not complaining
Times have been good
Fast, entertaining
But what's the point
If I'm concealing
Not only love
All other feeling.

Now I'm where I want to be and who I want to be and doing what I
always said I would and yet I feel I haven't won at all
Running for my life and never looking back in case there's
someone right behind to shoot me down and say he always knew I'd fall

When the crazy wheel slows down
Where will I be? Back where I started.

Hemma till helgen iaf

Nu är jag hemma igen. Vilken seg dag! Hade två bord som beställde a'la carte. Tråkigt, tråkigt...
   Förövrigt åt cheferna på Scandic hos oss. Anna blev så nervös, och så mådde hon dåligt, så jag fick ta hand om dem. Nog kände jag mig också nervös, tappade lite bestick när jag försökte vara lite övermodig. Men men, det gick nog ganska bra iaf :)
   Men som sagt - seg dag!

Det blir dock ingen resa till Lycksele ihelg. Annika ville att jag skulle jobba torsdag och fredag. Så sa jag att jag skulle åka bort om jag inte fick jobba mycket ihelg, så då fick jag jobba på lördag också. Tyckte det var ganska ovärt att inte ta och jobba tre dagar när de väl vill ha mig, så tar resan till Lycksele någon annan gång. Kalla mig pengakåt, men ja... pengar är bra att ha, och så tycker jag jue att det är roligt att jobba ;p
   Så det blir Mommas jag jobbar hela helgen alltså. Men det ska bli trevligt :)

Förövrigt var det chockerande varmt idag! Solen lyste och var nästan vindstilla... Härligt att ta en promenad då :) Men imorgon blir det nog och simma, om jag lyckas ta mig upp i tid. Ska jue fika imorgon på eftermiddagen, och det vill jag inte missa. Skulle bli bjuden först, men då sa jag att jag kan betala för mig själv :)

Jaja, godnatt!

Ny vecka

Åh så underbart; idag har jag sovit! Jag har sovit 10h utan några större avbrott och lyckats stiga upp klockan 10 idag. Fastän jag sov till klockan 2 på söndag och somnat kring 6 på morgonen i helg...
   Och jag har sovit igenom fem sms inatt... hur har jag lyckats med det?! Jag är imponerad av mig själv och min kropp. Duktig kropp:)

Fast nu är jag frågan: Vad faen gör man uppe klockan 10 på morgonen? Alla jobbar jue ändå så... hm... Träna kan man jue alltid göra. Och städa. Fast det är väldigt tråkiga arrangemang ;P Jaja, till kvällen ska jag iaf jobba. Fått jobba väldigt mkt nu, 4 dagar på en vecka :) Tack, tack! Men till helgen kommer jag inte kunna jobba, för då ska jag åka iväg. Hoppas verkligen inte de behöver min hjälp då, för jag har väldigt svårt för att tacka nej till jobb... Jag är jue arbetslös, jag behöver jue pengar!
   Eller nja, vet inte riktigt om man kan kalla mig arbetslös... Men men. Träffade min blivande chef i fredags iaf ;p

Har iaf fullt upp nu i veckan, eller känns som det. Har planer för varenda dag. Men men, då känner man att man lever iaf. Kan jag tänk mig...
   Jobb idag, fika imorgon, köpa underkläder med mama på onsdag, och på torsdag åker jag :) Ska bara ringa Ingrid på onsdag kväll å fråga igen om det är ok, för jag vill jue inte åka dit å så har hon ångrat sig. Fan vilket öde alltså, sitta i en buss i 9h. Uscha. Jag lär jue vara stel som en gammal gubbe... men men, är jue billigt iaf. Jag kan läsa :P

Men men, nu ska jag väl... göra något annat iaf ;p

Fairytale gone bad

This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can't stand
I 've had it to the limit I can't be your man
I ain't more than a minute away from walking

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realized there 's nothing on our side

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it 's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right

Find a new one to fool
Leave and don't look back. I won't follow
We have nothing left it 's the end of our time

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
There's no more rabbits in my hat to make things right

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it 's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Jobb

Jaha, så mycket var det med den ledigheten :P Ska in och jobba, kunde nästan gissa på det. Men men, jag klagar inte - vill jue jobba, annars hade jag tackat nej ;p

Så imorgon får jag ta det lugnt istället ;p

Jobb

Jaha, så mycket var det med den ledigheten :P Ska in och jobba, kunde nästan gissa på det. Men men, jag klagar inte - vill jue jobba, annars hade jag tackat nej ;p

Så imorgon får jag ta det lugnt istället ;p

Godmorgon

Ujja, steg upp hyffsat nyligen (för 44minuter sedan), men känner mig ännu väldigt seg och trött. Ujja. Skönt att slippa jobba idag i alla fall :) Idag ska jag inte anstränga mig alls mycket!
   Men för övrigt var det roligt att jobba igår igen :) Fast där när vi skulle stänga Mommas började det kännas segt. man blev trött och ville bara gå hem. Var dryg som fan sedan när jag plockade disk på nattklubben, jag orkade inte prata med någon. Liksom nickade ett hej och sprang vidare. Förlåt :P Men var så trött och då kan jag bli grinig - speciellt på fulla människor, så... då är det bättre att vara dryg :p

Uff, mitt rum ser förjävligt ut alltså. Borde ta och städa, men men... ansträngande :P Kanske tar ett ryck senare, för tillfället sitter jag här och lyssnar på min musik :) vill ha chess-låtarna! Uff, har kommit in i Chess-humöret igen, men det är faktiskt bra låtar! Skolan borde ha spelat in en cd med låtarna och sålt dem, då hade jag absolut köpt! Skolans föreställning var jue klart bäst.
   Men jag har dem inte, snyft, snyft. Har en låt på mobilen, som är i dålig kvalité. Var jättejobbigt när jag skulle lyssna på den igår, för jag fick sms hela tiden och då avbröts låten och började ifrån början. Blääh :P Inte alltid bra att vara "populär", eftertraktad... vad det ska kallas. Eller sms-beroende :P haha.

Chess - Endgame

"They all think they see a man
Who doesn't know
Which move to make
Which way to go
Whose private life
Caused his decline
Wrecked his grand design

Some are vicious, some are fools
And others blind
To see in me one of there kind
"

"A normal person must
Dismiss you with disgust
And weep for those who trusted you
"

"Is there no one in my life
Who will not claim
The right to steal
My work, my name
My success, my fame
And my freedom
"

Chess - I know him so well

"Nothing is so good it lasts eternally
Perfect situations must go wrong
But this has never yet prevented me
Wanting far too much for far too long
Looking back I could have played it differently
Won a few more moments, who can tell?
"

"No one in your life is with you constantly
No one is completely on your side
And though I move my world to be with him
Still the gap between us is too wide
Looking back I could have played it differently
Learned a little more before I fell
But I was ever so much younger then
"

Now at least I know I know him well


Godmorgon!

Klockan är 08:51 och moi är vaken, ett under - eller hur? Måste säga att det inte är det roligaste jag har gjort, somnade omkring 4-5 igår så känns som en väldig kraftansträngning att hålla ögonen öppna.
   Ska jobba lunch idag, därför jag är så galen och är uppe så tidigt.

Jag var i alla fall smart och duschade igår på kvällen, så det behöver jag inte bekymra mig om. Mitt hår står dock åt alla håll idag ;p Inte fint. Men ska nog bara dra på ett diadem och sedan spraya ned håret. Behöver jue inte vara såå jättefin när jag ska jobba, och har inga planer på att vara social till kvällen så ;p
   Imorgon blir det också att jobba, till att börja med på Mommas. Men det är jue tack och lov kväll! Uscha, jag hade glömt bort hur jobbigt det var att vara så här trött :p

Hade tänkt promenera till jobbet idag, då jag ändå bor så nära och jag antagligen inte behöver vara orolig över snuskgubbar vid den här tiden. Fast det har kommit på snö på marken nu, så det är antagligen jättekallt :( Aja, man ser jue hur länge man ska sitta här och smutta på sitt kaffe ;p

Blivit helt förälskad i Amy MacDonald - This is the life.


Poison

I hear you calling and it's needles and pins
I wanna hurt you just to hear you screaming my name
Don't wanna touch you, but you're under my skin
I wanna kiss you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison

-

New blood joins this earth
And quickly he's subdued
Through constant pained disgrace
The young boy learns their rules

With time the child draws in
This whipping boy done wrong
Deprived of all his thoughts
The young man struggles on and on he's known
A vow unto his own
That never from this day
His will they'll take away

What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been

What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never free
Never me
So I dub thee unforgiven

they dedicate their lives,
to ruining all of his
He tries to please them all
This bitter man he is
Throughout his life the same
He's battled constantly
This fight he cannot win
A tired man they see no longer cares
The old man then prepares
To die regretfully
That old man here is me

What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been

What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never free
Never me
So I dub thee unforgiven

You labeled me
I'll label you
So I dub thee unforgiven

Never free
Never me
So I dub thee unforgiven

Sömnproblem...

Argh, jag håller på att bli galen! Jag har sovit totalt 9h i helg, och nu är klockan 05:43 och jag har inte sovit ett dugg, fast jag gick och la mig vid midnatt, trött som ett psyk. Varför vill inte min kropp sova? Blev så less på att ligga i sängen och göra ingenting så steg upp.
   Det är så jävla drygt och vara uppe så här länge, alla sover jue, inget att se på tv:n. Man kan inte göra ett skit förutom att rulla tummarna. Och så sover orkar jag inte stiga upp förrän tidigast 12. Förstår inte varför det har blivit så här. Kunde jue sova hur bra som helst när jag var på resande fot, men så fort jag kom tillbaka till Kiruna så fick jag allt svårare att sova. För varje natt tar det längre och längre tid för mig att somna. Det är sjukt. Vet inte vad jag ska göra för att kunna sova normala tider igen.

Uff, jag orkar inte... när ska livet bli normalt igen?

Jobb, jobb, jobb :)

Nu är det äntligen söndag och idag ska jag bara sova! Steg nyss upp ur sängen efter att mamma kommit och pratat med mig, men jag somnade ändå först vid halv 8 imorse så... Jag vet, det där med att gå och lägga mig tidigt har jag blivit väligt dålig på ;p

Ja, igår jobbade jag. Det var faktiskt jätteroligt att få jobba igen. Jag trodde jue att jag skulle jobba i entré-kassan eftersom Sara hade pratat om att hon sett ett schema där det stod så. Men nein, jag hamnade på mommas. Och jag var väldigt trött, och väldigt seg. Så första halvtimmen kände jag att jag jobbade i snigelfart, men sedan gick det bra. Kom in i mitt gamla tempo och rutin och då var det jätteroligt faktiskt. Jag fastnade jue i baren och fick stå där hela kvällen, för det var faktiskt ganska mycket folk.
   När det började tömma ut på folk så fick jag gå upp till nattklubben och plocka disk. Fast det var faktiskt inte så farligt. Det var faktiskt ganska roligt eftersom det var hyffsat mycket folk som jag kände som var ute, så man fick kommunicera med en massa folk. Fast alla var helt galna igår! De skulle bara kramas och pussas hela tiden! Inte pussas på munnen alltså, men puss på handen, kinden... Jag blev lite rädd där ett tag ;p
   Fast jag träffade mina 2 gamla stammisar som alltid varit jättetrevliga och pratat en massa med mig igår, och det var jätteroligt. De kände ännu igen mig :) Och så sa de att jag jobbade hela tiden, men jag har jue inte ens jobbat på en månad. Hum, hum... 
  
Fast det var en vakt som var jätteelak mot mig. Han frågade mig hela tiden: "Har du blivit nykter nu?" Var faktiskt några som kom ihåg hur, hum, överförfriskad jag var igår. Jaja, jag får jue skylla mig själv. Så går det när man krogen är ens arbetsplats ;P

Men idag ska jag som sagt bara sova, fy så underbart! Och inte ska jag gå utanför dörren, har jue kommit snö nu! Var lite orolig när jag skulle köra hem igår med sommardäck, men det gick jue hur bra som helst. Det kändes inte halkigt, fast samtidigt så körde jag jue väligt lugnt. Kändes som lika gärna när jag dessutom inte var i så bra form ;P

Nu ska jag nog ta och dricka kaffe och prata med min kära mor :)

Drägg-Fjällis

Börjar jobba om 45 minuter. Uscha, vill verkligen inte jobba ikväll. Är så förbannat trött, sov en tre timmar inatt/morse. Försökte verkligen att sova nu under dagen, men somnade aldrig. Men men, det är jue självförvållat, jag var jue meveten om att jag skulle jobba idag. Jaja, jag har all tid i världen och sova senare så. Ska ändå bara sitta i entrén. Kommer vara ganska soft, för jag känner verkligen inte för att springa arslet av mig.

Jag är i alla fall inte arbetslös nå mer, fick jobbet på ishotellet. Vilket kom som en stor chock, men ja, jag kan jue tacka en vän antagligen för jobbet. Ibland har man tur när man skaffar vänner ;p
   Så igår var jag ute och firade. Var bara jag och Sara på förfesten, men vi pratade en massa skit. Och som alltid när jag dricker med Sara så blev jag aspackad. Alltså seriöst, jag var helt drägg igår. Det är hemskt när jag tänker i efterhand hur full jag var, har ingen aning vad jag gjorde efter att jag drack min orgasm ungefär. Små, små minnen men jaa... det mesta är svart. Jag vill fan aldrig dricka igen! Usch, äckligt med fylla... speciellt när man är drägg, som jag var ;P usch, usch. Hoppas jag inte blir mobbad idag :) Har ett svagt minne av att Lena frågade hur jag var när jag satt längst in i ett hörn och stirrade i väggen... jaa, så rolig var jag :p
   Nej, fy på dig Sara! Du lyckas alltid supa mig under bordet!

En annan trevlig nyhet är att jag har fått en fjärkontroll nu :) Så nu kan jag zappa igen, wiie ;D Så ja, har blivit mycket tv nu :P Men har ändå varit aktiv i veckan, umgåtts med vänner varje dag och så har jag till och med tränat! Det var oerhört skönt, man kände sig genast 10 kg lättare ;p

Jaja, nu ska jag väl göra mig i ordning. Ska jobba till klockan 4 inatt! Usch, fy. Imorgon ska jag i alla fall bara soova. Gud så skönt!

Diskplockaren ;)

Usch, herregud... jag har sovit i 12h! Fattar inte riktigt hur det gick till.Igår var jag i alla fal vääligt trött och gick och la mig vi 12. Fick ett samtal klockan 1 som jag tyckte bort (inte orkar jag prata me fyllisar mitt i natten, det var jue skönt å sova ;P). Sedan sov jag till 8. Tänkte att jag skulle sova lite till. Sov till 11 - oj, nu måste jag stiga upp. Klockan 12 ringde Annika och jag lät jue som e zombie.
   Aja, har iaf fått jobb - som diskplockare. Haha, är det bara jag eller känns det som om jag går åt fel håll? :P Aja, eftersom jag inte har orkat ta mig i kragen och söka jobb så kan jag jue inte tacka nej till sådana här erbjudanden. Blir jue ändå ca 1000 kr på en kväll och då har jag råd att snusa i 3 månader till :) Jag ska alltså bara jobba en kväll, antingen som diskplockare eller i entrékassan. Bådeoch låter väldigt tråkigt, men men - pengar :P Och så får jag träffa folk ;P

Fast visserligen ska jag ta och dricka kaffe i dag med en väninna, så där får jag täffa Ett folk ;p haha. Nej, men det är alltid trevligt med att umgås. Och dessutom viktigt, för annars deppar jag väl ihop. För jag går inte utanför dörren om det inte finns en anledning till det. Inte för att de var så kallt igår å jag var tvungen att gå ut, men ja... vädret ser inte så lockane ut :P Hade tänkt ta en promenad nu på morgonen, men den liksom försvann :P Får väl bli en lunchpromenad?
   Jag måste ju iaf röra på mig! Annars kommer jag förvandlas till en degklump och då kommer jag bli ännu mer deprimerad! Men jag har faktiskt varit duktig och slutat med allt onyttigt :) Jag är i alla fall lite duktig ;P

Nej, man ska kanske ta och börja röra på sig innan dagen hunnit försvinna också!

Diamonds are a girls best friend.

RSS 2.0