Miss Europe

Nu har jag varit i ca 1 månad här i Stockholm, efter uppehållet i Kiruna. Sinnessjukt hur fort man återgår till vardagen. Nog för att det ännu är jobbigt att stiga upp kl 6 på morgonen, och nog för att jag sitter och väntar på lördagen som om man aldrig varit med om en lördag innan.
  Dock har jag inte fått sova ut förra lördagen och lär inte göra det nu på lördag heller (har en tid att passa... snyft!)

Vissa förändringar finns jue.
   Umgås med helt andra människor på fritiden än vad jag gjorde innan jul. Jag har bytt projektgrupp (där jag inte är särskilt duktig för att vara ärlig) och en människa som jag inte tyckte särskilt mycket om innan jul är en av de jag tycker mest om på jobbet.
   Saker förändras snabbt, speciellt i mitt liv.

Härligt av allt är mitt nya smeknamn: Miss Europe.
   Och varför kallas jag det?
   Inte fan har jag vunnit någon skönhetstävling, men jag jobbade för en kund som har flera kontor i Europa. De anordnade en tävling över hela Europa; vem som sålde bäst (dvs, den som drog in mest pengar till kunden). Och gissa vem som vann? Jo, jag! Jag var bäst i heela Europa! Vilken chock det var, och vilken härlig känsla!
   Fast sen bytte jag projekt som sagt och det började bra, men nu går det åt skogen...

Så mitt liv rullar på som vanligt, som om Kiruna inte ens existerade. Men ska nog hem till påsk igen en snabb visit (även om jag läängtar utomlands...)

Imorgon blir det bio: Avatar, 3D. Jag vill bara se den för att det är 3D, men hört att den är hyffsat bra. 3D, det är coolt ;)

Tjingeling så länge!

Uppdatering

Usch, fy vad jag inte är på att jobba idag. Var knäpp dock att vara vaken till halv 2, 2... så nu är jag riktigt jävla trött. Och så åt jag ingen middag, för kände mig inte alls sugen att stå i köket till kvällen. Utan blev kex och folköl (var så hiimla sugen på öl igår, så gick och köpte folkisar). Drack jue självklart alla 6st fatt jag ville känna mig liite onykter också. Det positiva är jue att man inte blir bakis, men det negativa att jag mår fan kasst nu. Har iingen lust att trycka i mig frukost. Känner mig så mätt som man kan bli ;p

Igår var det dock lite roligt när jag var och handlade. Gick till Lidl, länge sedan jag varit där. Så köpte jag tvättmedel och lepsyl. Och killen i kassan började prata med mig. Först om min lepsyl att det fanns i olika smaker, blahablaha, men den jag köpte den var helt ok osv. Så frågade han mig om jag hade varit ute och festat igår, så sa jag "Nej, ser jag sliten ut eller?" och han hörde iaf "ser jag liten ut" och gissade på max 22. Var jue skönt att han inte trodde jag var 16 iaf ;p
   Sedan berättade han att han hade varit och festat på lördagen och kom direkt från festen och öppnade och var ännu full då. Blahablaha. Sedan orkade inte jag babbla längre. De är skumma på Lidl. Vanligtvist på vanliga affärer (specieltl Coop) får man jue vara lycklig om de ens säger hej, på lidl får man höra en heel roman.

Jaja, borde väl klä på mig, göra i ordning frukost och sådant sedan åka till jobbet. Var korkad nog att göra planer till kvällen idag fatt jag kände mig uttråkad och ensam igår. Visserligen lär det kännas roligt ikväll att vara social, men just nu har jag då iingen lust att umgås. Vill soova ;p

Så blir en till sen kväll och lite sömn till imorgon. Sedan på tisdag måste jag laga mat igen. Och sen på onsdagen får jag se till att vila ut mig, för på torsdag kommer mamma ;)

RSS 2.0