More than a feeling

Kan börja inlägget med ett grymt roligt klipp med Stewie från Family Guy:
http://www.youtube.com/watch?v=gWHJk5g9DOE&NR=1

(som vanligt, länken är vit ;P)

Igår var en bra dag. Gick och klippte mig. Fick inte bli korthårig för min frisör:( Men klippte av en 6cm iaf. Och fixade till luggen och det. Så blev faktiskt nöjd. Den här frisyren passar mig mycket bättre, jag passar inte i långt hår! Har ännu hyffsat långt, axellångt så det är inte kort iaf ;)
   När jag kom hem fick jag bråka med min wonderbra innan jag fick den och sitta bra. Men den höll hela kvällen ska ni veta! Satt kvar t.o.m. när jag fick springa till t-banan med mina högsta klackar... sånt är inte roligt! Men jag hann jue med tåget, det är det viktigaste ;)

Jag och min tjejkompis var lite lata så vi lagade bara pasta med tomatsås, men det var riktigt gott :) Sedan satt vi och pratade skit och delade på 4 öl. Vi gick till klubben ganska tidigt så vi skulle slippa betala inträde. (fick springa till t-banan igen;p)
   Jag älskar vakterna här i Sthlm! Var jue 20-årsgräns på klubben och min kompis är jue bara 19. Så han kikade på hennes id-kort och sa "Till nästa gång du ska hit vet du att det är 20." Och så fick vi gå in. Jag älskar det! I Kiruna är de jue såå hårda med 20-årsgränsen, i Stockholm får du komma in bara du är över 18 och tjej. Det finns fördelar med att vara tjej ;)

Inne på klubben beställde vi varsin Tequila Sunrise. Helt ok pris faktiskt. Och det kändes starkare än en 4a;p Man kunde verkligen känna av tequila-smaken. Fast jag har jue inte druckit tequila på år och dar, så det var nice.
   Någon författare satte sig och började prata med mig... drygt dubbelt så gammal som mig. Han blev gaanska så dissad när våra kompisar kom dit. Jag är inte intresserad av någon 40åring, även om han var trevlig. Ändå försökte han kyssa mig... killar alltså!

Jag umgicks dock mest med 3an, men vi hade riktigt roligt :) Vi försökte oss ut på dansgolvet också, men musiken var såå kass så den gick jue inte att dansa till. Fast annars var klubben faktiskt helt ok, riktigt fin. Klubben låg i källaren och hade rödaktigt ljus, och så var musiken lite tystare i soffavdelningen så man kunde prata. Sedan fanns det då ett dansgolv där jag som sagt inte hängde alltför mycket ;P

Mot slutet av kvällen träffade jag en gammal klasskompis från högstadiet. Vi pratade inte överdrivet mycket ens när vi gick i samma klass, så jag kände först inte alls igen henne när hon började prata med mig. Jag gick tyst igenom mitt minne vem det kunde vara eftersom det kändes pinsamt att fråga "ööh... känner jag dig?" ;p Men kom på vem det var ganska snabbt.
   Var riktigt chockerande att träffa någon gammal kirunabo på en klubb i Stockholm, jag som aldrig ens brukar träffa mina kompisar när jag är ute (om man inte bestämt träff på någon klubb). Men vi bytte lite livshistorier och så sågade vi Kiruna-livet ;P Nej, men hon hade samma uppfattning som mig - stannar man i Kiruna är det bara att hitta en man att hålla ihop med och skaffa barn. Och jag känner mig inte riktigt där ännu;P
   Man borde inte känna sig misslyckad fatt man är 20 år och singel, för 20 år är jue faktiskt ännu ungt. Så det är nice att träffa andra som upplever saker likadant så man kan känna sig nöjd med det liv man valt att leva ;)

Idag var jag inte ett dugg bakis, vilket kändes underbart - annars är jag jue alltid bakis! Har upptäckt hur mycket jag ska dricka; 3 öl och 1 drink - det är det ultimata. Så avslutade jag kvällen med vatten också ;) Så ansvarsfullt! Och väldigt uppskattat idag.
   Det var fint väder idag också så tog ca en timmes promenad, sedan gick jag förbi McDonalds och åt min frukost/lunch/middag. (Tyckte ändå jag förtjänade bakis-mat... det är jue halva nöjet med att festa! Typ ;P)
  
Hämtade även ut min bok idag som legat på OK och väntat några dagar. Det var tydligen inte där man kastade ens glasflaskor, så nu är jag än en gång fundersam vad jag ska göra med dem...
   Så blev att läsa min bok och dricka lite hallonsoda. Sedan städade jag, dammsög och skurade lägenheten. Så lite duktig var jag idag! Blir senare i veckan att ta badrummet och dammtorka, jag kände mig lite för lat fatt ta det också ;P

Imorgon börjar jag mitt nya jobb... läskigt! Hoppas jag hittar dit, aldrig varit till deras kontor! Men enligt sl tar det ca 30min för mig att åka dit, som till förra jobbet. Trodde det skulle ta längre tid... Men, men.. ska ändå starta tidigt så jag hittar och kommer i tid! Lär nog inte bli mycket sömn för mig inatt;p


This is the end of the world as we know it

Titeln är tagen från en Grey's-avsnitt, ett avsnitt där serien ändrade "direktion", så att säga. Som vart jag är nu i mitt liv ;P

Idag är det jättefint väder! Solen skiner och blå himmel :) Dock har jue inte jag upplevt något utav det, eftersom jag låg i min säng framtill klockan 15 ;P Inte fatt jag sov till kl 15, men jag blir väldigt utsliten av en arbetsvecka.
   Dessutom råkade jag än en gång ut för sluta-jobbet-magsjukan, vilket innebar att natten torsdag-fredag låg jag med huvudet över toalettstolen. Inte mysigt. Inte roligt. Väldigt slitsamt att ta sig till jobbet, men var jue min sista dag så jag var jue  tvungen.

Det var väldigt vemodigt ska ni veta! Dagen började med att min chef framhöll att det var min sista dag, sedan önskade alla mig lycka till och kramade mig osv. Väldigt vemodigt! Jag fick äntligen mitt försäkringsförmedlardiplom, och jag är faktiskt den enda som har fått det nu. Haha! Man ska tjata fatt få någonting.
   En miljon kramar senare led dagen mot sitt slut. Min chef tog upp mig för allmän beskådning och tackade för min tid jag jobbat där. Väldigt vemodigt! Alla som känner mig så gråter jag för vad som helst, så ja... jag började gråta där framför min chef när han kramade mig än en gång!

Mina chefer bad mig maila. Vilket låter skumt. Vad ska jag skriva? Jag älskade mina chefer, de var de bästa jag någonsin haft! Men vi var jue inte direkt kompisar som jag skulle umgås med på fritiden, utan hade en bra jobbrelation. Så ett mail känns väldigt överskattat. "Tjo, det går bra för mig. Hur går det för er? Kram" Låter dumt. Låter knasigt. Fast när jag lovat att maila så får jag väl skicka iväg något mail någon gång...

Hoppas verkligen jag kommer trivas lika bra på det nya stället och vara lika uppskattad som jag var på det här! På det jobbet jag hade fick jag göra vad jag ville i princip, och fick ta mycket ansvar och hjälpte min chef en massa. Vill verkligen inte vara den där "de-som-är-yngst-kan-ingenting". Jag var i A-team, jag tänker inte bli behandlad som skit ;p För ja, skulle det gå åt skogen är jag alltid välkommen tillbaka. Och det känns jue nice.

I torsdags var jag på födelsedagsfest också. Riktigt trevligt! Var där med min nyfunna tjejkompis och vi träffade 3tyskar (utbytesstudentfest;P) som fick namnen 1an, 2an och 3an - jag är usel på att komma ihåg namn! Men jag hade mkt roligt åt det där. Och senare blev 2an nedgraderad till 0an eftersom han drev med mig;p Fast klubben vi var på en sväng var uusel! Och jag råkade ut för en riktig steakere där... Uscha! Ikväll ska vi till söder, så det blir nog bättre :)
   Ikväll blir det då fest med samma gäng. Ska först förbi min tjejkompis så ska vi laga middag ihop och dricka lite billig skitöl;p Sedan ska vi väl joina med tyskarna och dra ut. Lär nog bli en riktigt lyckad kväll, har inköpt min wonderbra :) (freebra) Sedan ska jag alldeles strax och klippa mig - hatar mitt hår! Hoppas på en ny, fin frisyr ;)

Lite synd att jag aldrig kom iväg och klippte mig förra helgen, hade varit mycket roligare med reaktionerna ifrån jobbet. På det nya jobbet vet jue ingen hur jag såg ut innan ;P
   Mitt jobb hade många reaktioner på att jag satt och stickade också ;) Snacka vilket nice jobb man har om man får sitta och sticka under arbetstid! Jag kom på ett projekt att sticka en halsduk till min kompis i födelsedagspresent. Lärde mig hur man gjorde på youtube ;) Dock så underskattade jag stickningsarbetet, så hann jue inte färdigt till torsdagen direkt... är nog inte ens halvvägs ;P
   Ska försöka ta lite tid och jobba med den imorgon också... jag har varit dålig på att sticka på min fritid så att säga ;p

Nej, nu ska jag iväg till frisören!

RSS 2.0