Dead end

Herregud, vad mycket ont som händer nu!
   Här i Kiruna har det varit ett knivmord inatt. De inblandade var killar födda 1988. Som tur är (i sådana här situationer) så känner jag jue ingen, men man kan verkligen lida med de anhöriga. Två killar med hela sina liv framför sig, förstörda på några sekunder. I tidningen står det att mordet hände efter en krogkväll, så antagligen var den misstänkta full. Ändå är det svårt att kunna förstå hur mycket alkohol man än har i kroppen att ta upp en kniv...
   Det ligger antagligen en massa saker dolt under ytan. Som jag och en vän nyss sa: Det är ingen idé att börja spekulera angående situationen innan man vet sanningen. Även om man vet slutet så berättar det ingenting om hela historien, det är bara en sekund av ett stort händelseförlopp.
  
Det flummiga är att igår så pratade jag med en amerikan i kanske en halvtimme, timme om just våldsamheten i Amerika. Han visade sitt tillstånd han hade att bära vapen och sa att ibland kan man inte gå utanför dörren utan att bära vapen för sin egen säkerhets skull. Han berättade att i Philidelphia mördas det 2 människor varje dag, de har en mordstatistik på omkring 700 mord på ett år.
   Det är ofattbart vad som kan motivera andra människor att ta lagen i sina egna händer och utse dig själv till Gud. Jag hade nog aldrig kunnat ta en annan människas liv, med tanke att jag aldrig ens kan tacka nej och gör saker som jag egentligen inte vill bara för att andra inte ska må dåligt. Hur kan man bara tänka tanken att man har rätten till att bestämma om en annan människa får leva eller inte? I sådana där städer måste det verkligen handla om uppfostring och "kultur". De är upplärda att de ännu lever efter; "kill och get killed", eller hur man säger. Stenåldern...
   Ironiskt nog så berättade jag om att det är oerhört ovanligt i Sverige med mord och oftast när det händer något mord så blir det en stor artikelserie i tidningar om det. Och samma natt mördas någon här i lilla Kiruna, som om någon hörde mina ord och ville bevisa att vi alla är lika usla i grund och botten...

Uff, nu tänker jag för mycket. Och jag borde verkligen göra mig i ordning till jobbet egentligen! Eftersom det inte är mina anhöriga kan jag inte ta till mig alltför mycket, utan jorden fortsätter att snurra och främlingar som aldrig hört talas om branden och mordet kommer att vilja ha sina drinkar.

Idioter och horor

Det har varit en bra dag i dag. Det har varit lugnt som satan, som alltid när jag jobbar. Jag måste skrämma iväg gästerna! Det har dock varit en massa trevliga och pratglada gäster idag, samt har jag fått massa besök av kollegor som babblat med mig så. Dessutom fick jag ett besked idag som gjorde att jag drog på läpparna i säkert en timme efteråt. Kan inte låta bli att längta, så jag kände nog inte mig själv så bra som jag trodde ;P

Efter jobbet åkte jag förbi Lomoboloskolan och kikade på hur det såg ut. För er som inte vet om det så har det varit en stor brand där ikväll och när jag kom förbi klockan 2 brann det ännu. Jag blev så tagen av händelsen att jag råkade backa på ett släp - fy så pinsamt! Har aldrig backat på någonting, men där råkade jag göra det... mitt framför allt folk. Men det blev inga skador, som tur var (jag backar jue så sakta så vore konstigt om det blev det).
   Nej, det såg faktiskt riktigt otrevligt ut. Måste jue ha varit en anlagd brand. Fy fan...

lomobolskolan
Bild ifrån nsd.se på infernot.



Det finns dock många idioter i den här världen. En idiot på jobbet sa till mig: "Hej Sara, vill du ligga med mig?" Vad fan har han för problem egentligen? Jag blev bara så chockad över att vuxna människor kan bete sig så omoget så jag svarade bara: "Öh... nej." Egentligen borde jag väl svarat något vasst som: "Jag skulle inte ens göra det om jag fick betalt." eller: "Nja... för att ligga med någon så måste killen antingen ha utseendet eller personligheten... och eftersom du inte har någonting av detta så: Nej tack."
   Han tyckte säkert han var jätterolig och kände sig säkert jättestolt över sig själv som vågade säga någonting sådant. Nu kommer de säkert sitta och skratta och skåla om det... Herregud. Han ska föreställa att vara 5 år äldre än mig eller någonting sådant!
   Jag blev inte sårad (bara nära och kära kan såra mig, livet har lärt mig att om man tar åt sig av idioter så mår man bara dåligt). Jag blev bara irriterad och chockad över att vuxna människor kan ha ett sådant omoget beteende. Även om jag hade varit en hora så är det orelevant. Så länge jag inte har sårat honom så spelar det ingen roll hur många jag har sex med, det är min ensak tycker jag. Dessutom kan jag slå vad om att han har en längre lista på one-night-stands än jag har (min lista är jue inte direkt svår att slå).
   Men men; man får se det hela positivt. Det är bra att få dåligt rykte, då är det lätt att skilja idioterna ifrån mängden :) Dessutom: Jag är hellre en hora än en otrevlig idiot.

Längtar dock till imorgon. Det lär bli en bra natt :)

P.S. Inatt drömde jag något mysko... igen. Drömde att jag körde full, vettefan varför. Gick nog inte så bra heller. Polisen stoppade mig, men de tog inget alkotest på mig, kikade bara på mitt körkort. Sedan var min kompis smart nog att säga någonting om att jag druckit, mitt framför poliserna när jag pustade ut över att jag hade kvar mitt körkort. Sedan vaknade jag upp.
   Jag har hört att om man drömmer om att man kör bil så försöker man ta kontroll över sitt liv. Om man kör som full, menas det då att jag försöker ta kontroll över livet men att det går åt helvete? D.S.


When everything's made to be broken

Uscha, det är inte bra för mig att sitta hemma ensam en hel kväll. Jag tänker och känner för mycket. 1½ glas vin bidrar väl till allt detta. Just nu vill jag bara ha någon här. Någon som tycker om en, någon som kan krama bort alla onda tankar och minnen.
   Behövs väl sådana här nätter också, då man går igenom allt som man vanligtvist försöker förtränga. Allt detta som gör att dagen kännas lång. 
  
Uff, och jag har börjat drömma igen. Om framtiden alltså. Inspirationen finns där, men ändå inte. Jag har allt klart i huvudet, men jag kan inte översätta det i ord. Det är irriterande och frustrerade. Detta var alltid min tröst förut sådana här nätter, på den tiden då mestadels av mina kvällar såg ut så här. Jag mådde sämre då, men jag var närmre min dröm. Kanske man borde försöka ta sig dit igen? Jag har små idéer i mitt huvud, men är jag för feg?
   Vi alla är livrädda tror jag, någonting som ingen visar. För framför oss ligger alltid en framtid i dunkel. Visst kan du påverka händelseförloppet, men du kan aldrig se slutet. Kommer vi nå dit vi vill? Alla har alltid sagt till mig att jag är en sådan människa som kan göra allt. Vill jag någonting så ser jag till att jag får det. Ingenting är omöjligt.
   Men ibland är det svårt att tro dem, när man ser sig själv stå och stampa.

And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
and sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah, you bleed just to know you're alive

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

Saknar min blivande make. Även om han alltid är med mig, så känns han så långt borta ibland.

No one in your life is with you constantly

Jag hatar morgon. I alla fall allt som är innan klockan 9 (för jag har jue lyckats ta mig upp frivilligt klockan 9 den här veckan). Fast samtidigt, trots att mina ögonlock knappt håller sig öppna av fri vilja, känns det ganska bra att sitta här och veta att man har en hel dag framför sig. 
   Fast visserligen ska jag jobba idag. Städpass. Wiie. Nej, men jag tycker faktiskt det är ganska roligt med städ ändå. Man får jobba med kroppen :) Vi ska väl antagligen byta golv, vilket innebär att man måste skotta och köra skottkärror... Jag hatar skottkärror, jag har ingen jävla kontroll över de där sakerna! Senast så lyckades jag ramla med min skottkärra...
   Aja, i alla fall resulterar det i att jag har kvällen ledigt. Fast kvällens planer är nog att ta det lugnt och somna tidigt (eftersom jag inte lyckades få så mycket sömn inatt). 

Fast jag är förvirrad. Det värsta är att jag själv är anledningen för förvirringen. Ibland undrar man om det blev något fel på en i höstas och jag förvandlades till en idiot? Ena stunden känner jag en sak, i den andra en annan. Det är jobbigt... det måste vara något fel på mig! ;p

Hur som helst behöver jag inte ta itu med sådana triviala saker som mina känslor den här veckan. Har nu 4 dagar med jobb då jag inte lär göra annat än jobba, så det kan jue vara skönt det också :) Fast vettefan varför, men jag har helt tappat suget för att jobba. Det kanske beror på att varit ledig så mycket den senaste tiden, eller att det varit så lugnt de senaste gångerna jag har jobbat... Jag har ingen aning, men just nu skulle jag gärna ligga hemma och ta det lugnt och spendera min tid på att göra ingenting. 
   Det är någonting jag lärt mig om mig själv. Jag lessnar lätt på saker, men sedan kommer suget tillbaka. Tur är väl det! Och de säger jue att det kommer bli mer gäster i februari, så då kommer förhoppningsvist suget tillbaka. Hoppas, hoppas!
  
Aja, man ska väl kanske börja fixa till sig.
  

I shot a man in Reno, just to watch him die

Här sitter jag och lyssnar på Johnny Cash, samtidigt som jag försöker vakna till. Min att-göra-lista är lång idag då det är min ledigdag. Jag har varit så jävla lat de senaste veckorna så ska ta itu med det nu.

Idag ska jag:
*Gå till banken (kan vi jue glömma, kl. är redan efter 13 så dit orkar jag inte ta mig)
*Byta sängkläder
*Städa rummet
*Dammsuga
*Fixa med cdon.com
(fick en trasig dvd ifrån dem)
*Tvätta
*Handla


Finns mer saker som jag borde göra... men tänkte försöka hålla listan kort ;P Dessutom skulle en kollega och hennes vän kanske komma in i stan idag och då ville de träffa mig... Hum... jobbigt att ha många bollar i luften ;P Och om jag inte träffar dem kanske jag hälsar på en annan kollega (om denna har tid förstås). Han har hjälpt mig så mycket med bilen så jag vill ge honom någon liten present... men jag har slut på fantasi faktiskt. Det enda jag kan komma på är en påse med bilar ;P Men vi ser jue... måste jue ändå till affären idag ;P

Uff, mina drömmar är helt knäppa ibland. Idag hade jag mardrömmar igen!
   Först drömde jag att jag fick nå tips ifrån nån galning om att hemska saker ska hända. Jag tog dem inte allvarligt. Var typ ett mail med datum och en varning. Dagen kom och plötsligt skulle någon jävla syra eller gas spridas över stan och det fanns bara x antal syremasker, så det var "de utvalda" som skulle få överleva.
   Vad gör man inte när man stirrar döden i ögonen? Jag valde i alla fall att försöka sälja mig in bland de utvalda. Förklarade att galningen (den som skulle sprida ut all gas) hade kontaktat mig och att det skulle tjäna sig om jag fick en syremask osv osv...
   Jag vet inte om jag sålde in mig eller inte. För där vaknade jag nog upp, under min föhandling.

Uppskakad somnade jag dock om igen (jag är väldigt trött människa av mig på morgonen tydligen). Men jag uppsöktes ännu av mardrömmar. Den här gången så dog min mama. Utan någon direkt anledning verkade det som. Hon var inte sjuk eller någonting... hon bara dog. Men ingen verkade bry sig riktigt, medan jag blev helt galen. "Någonting är fel, hon var
frisk som en nötkärna, man kan inte bara dö så där!
"
   Så jag tog en promenad ifrån min familj och de andra som sörjde. Jag kommer ihåg att jag var i Jukkasjärvi, och av någon konstig anledning hade jag högklackat på mig. Men det måste ha varit vinter, för det fanns snö. (Ändå har jag för mig att jag hade på mig klänning?)
   Hur som helst  kom jag till någon sorts bro. Den finns inte i verkligheten, men den fanns där då. Plötsligt ser jag en traktor som börjar köra efter mig. Av någon anledning springer jag ned i snödrivorna och försöker gömma mig under bron. Men traktorn följer efter... eller vad fan det var. Såg ut som en korsning mellan traktor och robot. Den försökte i alla fall döda mig, så mycket vet jag. För saken anföll mig gång på gång medan jag gömde mig mellan trädgrenar och under bron.
   Jag kom därifrån, med livet i behåll, och sprang därifrån. Jag kom till någon skola ungefär... typ ett internat. Jag försökte gömma mig på en toalett, men någon kvinna hittade mig. Det var dock ingen vanlig samling med skolungdomar. Och kvinnan berättade för mig att min mors död inte var p.g.a. någon sjukdom, utan att vi tillhörde något specialfolk med magiska krafter osv. osv. Min mor hade valt bort dessa krafter och valt att leva ett vanligt liv, men tydligen blivit upptäckt (och därmed dödad), och nu var mitt liv i fara då jag uppvisat att jag ärvt dessa krafter... eller något sådant...

Hur sjukt som helst! Där vaknade jag upp ungefär, men nu var jag skakad... rejält. Min mama var död. Vad gör man utan sin mama? Mama är jue en av de viktigaste personerna i ens liv!
   Uscha... varför har jag dessa mardrömmar? Misshandel, död, galningar... Behöver jag en semester kanske? ;p

Det är också p.g.a. mina drömmar som jag inte riktigt kommer igång med min att-göra-lista... de gömmer sig ännu i mitt medvetande. Dumma drömmar!
   Aja, ska försöka rycka upp mig.

Johnny Cash är dock underbar. Fast han påminner mig om någon, som jag har börjat sakna nu. Men men, inte länge kvar :)

I walk the line

Här sitter jag och har äntligen blivit... obakis ;P Fan vad bakis jag har varit idag, helt sinnessjukt! Men jag har lyckats jobba i alla fall, och som tur var så hade vi mest svenskar så jag slapp stappla fram på engelska ;p Man skäms fan över att jobba när man är i det skicket jag var idag... Men men, det är självförvållat. Det är bara att bita ihop.

Igår hade jag dock sjukt roligt, men jag måste ha varit jävla full också! Upptäckte imorse att jag kommer fan inte ihåg så mkt av mina konversationer efter det att jag kom till krogen... Oj, oj, oj!
   På så sätt är det skönt att man är så sällan på krogen, eller inne i stan för den delen. Man kan göra bort sig som satan, för ingen kommer påpeka det för en sedan. För nästa gång man kommer dit kommer allt vara bortglömt. För jag, om någon, gjorde nog bort mig som satan. Men roligt hade jag!
   Man kommer på så knäppa grejjer när man är ute. T.ex. att man kan gömma sig bakom ett par solglasögon... klart som fan att ingen känner igen mig när jag har solglasögon på! Ungefär som i en tecknad film... Men det funkar inte i verkligheten - men nu har jag testat! ;p

Han var där som förväntat. Såklart. Jag började gråta, som vanligt ;P Någonting jag inte kommer ihåg är att jag tydligen ropat på vakten och sagt att jag har en ny pojkvän, som dessutom är sexig som fan! Hahahahaha.... Tänk om man hade det så bra ;p Aja, han kan jue få tro vad han vill om det får honom att låta mig vara ifred.
   Fattar inte varför killar är så jävla... besatta av sig. Hur kan ett "nej, jag vill inte prata med dig" vara så svårt att förstå? Klart jag reagerar som jag gör fatt du har betett dig som en jävla idiot de senaste månaderna. Och vet du hur du skulle slippa mitt, enligt dig, dramatiska och falska uppträdande? Lämna mig ifred. En dag kanske vi kan prata med varandra, men inte ännu. Låt mig vara ifred så jag kan våga lita på dig igen och känna mig trygg, inte panikslagen. Suck.
   Det värsta är jue att han inte är den enda... Det är också ett roligt fylleminne, man blir så jävla ärlig i fyllan: "Du vill bara ha mig nu för att du inte har mig. Du vill bara ha det du inte kan få." Oj, oj, oj. Honom trodde jag att jag hade sluppit, men han hänger också kvar. Varför? Jag har inte ens varit snäll mot honom... Kanske borde ta och testa och säga: "Jag är din, nu och för alltid!" Då kanske dessa killar skulle låta en vara ifred....
   Hum... värt att funderas på!

Btw. När jag kom till jobbet idag hade jag fått post. En gäst hade skickat kopior på bilder på mig och skrivit ett brev där det stod :"Thank you Sara for all the good drinks you made for me, I had a great time!" Jag blev jätteglad, så gulligt av honom att skicka brev ända ifrån USA. Då känner man att man gör ett bra jobb. Och man känner sig jävla uppskattad!

Men ikväll ska jag nog bara sitta hemma och sova snart. En kollega har en kompis ifrån England på besök och ville att jag skulle ta en drink med dem här inne i Kiruna... men jag orkar nog inte. De är jättetrevliga och roliga, men jag känner mig lite slut. Får ta det någon annan gång ;p

Aja, för att summera allt som hänt: Livet är jue i alla fall inte tråkigt!

Klump

Idag är det en bra dag, och imorgon också. För nu kommer inte jag behöva köra bil på två dagar - woho! Även om jag trivs med att köra med min bil så... är det säkrast så här. Jag och bilar lyckas inte komma överrens. Det är nog av ren tur som Saras papas bil inte blev träffad av min otur med bilar.
   Visserligen kallar pappa mig slarvig, men jag skulle hellre kalla mig klumpig. Mitt problem är att jag tar så jävla många risker och chansar så mycket. Jag tar aldrig den säkra vägen, för det är jue alldeles för tråkigt. Så sen sitter man fast där...
   Hittills har jue bara batteriet fryst, kattstryparen lossnat (tror papa kallade den så), vindrutan spårat ut och så har jag kört fast. Sedan har vi de ständigt pågående problemen med ojämn fördelning av gasen (kommer inte ihåg vad det kallas, men det är typ luft i förbrännaren eller nå sånt och skit samma... bilen juckar fram!) och förardörren som vill frysa.
   Tur för mig att jag lyckats hitta en kompis som kan sånt här med bilar!

Fan, hur lyckas man? Jag köpte nyligen 2 lepsyler... och nu är båda borta. Dessutom har jag lyckats tappa bort min idominsalva (eller hur den heter). Hur?!

Jag har även en begåvning att locka till min utländska valutor till dricks. Senast fick jag 100 tjeckiska kronor, eller hur det kallas. Vi kollade upp hur mycket det var värt, och det var omkring 39 svenska kronor. Vettefan vad som hände med min sedel, hade gärna tagit den hem men den är nog kvar i kuren om inte Fredrik tog den.
   Fick den av 3 tjeckiska män som var hur trevliga och goa som helst. En av männen blev helt förälskad i mig. Han bytte mössa med mig (för alla älskar jue våra mössor) och stoppade upp sedan en massa pennor i min mössa - så jag fick två pennor i dricks också! Haha... (Ni förstår, vi måste ha pennorna i mössorna, för annars fryser bläcket.)
   Mot kvällens slut så ville han absolut dansa med mig, och jag kan fan inte dansa. Så han snurrade runt mig lite, sen pussade han mig på halsen (usch så porrigt det lät) och sa säkert tio gånger att det varit en väldigt trevlig kväll.
   Aja, bra att man kan göra någon glad i alla fall ;p

snygg?


Ikväll blir det dock fest. Jag är på som fan! Länge sedan jag var på krogen, så ska bli grymt kul! Enda problemet är att jag har en känsla av att jag kommer bli så jävla full ikväll. Och det kommer säkert bli dyrt, för idag tänker jag betala för mig själv... och jag lär väl säkert vara generös och bjuda andra på öl (har man pengar och är full så använder man dem).
   Men men, roligt som fan - är på som fan. Ska nog ha på mig kjol, var år och dar sen senast!

Läskiga drömmar

Varför har jag börjat få dessa drömmar? Jag har inte gjort eller sett någonting som skulle kunna påverka dessa!
   Först inatt drömde jag att jag blev misshandlad (jag kommer ihåg vem också, men det ska jag inte ta upp här). Jag kommer ihåg hur halva min överkropp var fylld med sår och blod. Jag lyckades ta mig ifrån förövaren och någon som jag inte kände, inte i drömmen heller tror jag, sa till mig "Hur kan de inte se detta?" och menade mot min familj och vänner, eftersom misshandeln verkade ha pågått under längre tid utan att någon upptäckt detta.
   Jag vaknade upp och vågade knappt somna om igen, skakad av drömmen. Så efter lite sömn inatt så la jag mig och vilade nu på dagen. Då drömde jag att jag hamnade på sjukhus. Innan sjukhussekvensen drömde jag någonting skumt och äckligt som inte är värt att dras upp här, men vem som slog mig den här gången minns jag inte - bara att det inte var samma förövare som i nattens dröm. Men jag blev misshandlad igen. Och min syster (i drömmen alltså) poängterade att familjen är viktigast.

Varför dessa drömmar? De skrämmer mig!

Crazy people

Bläääh!
   Det var nyss något äckel som ringde mig. "Jag har druckit en massa kaffe och öl, min mamma blir nog inte glad. Jag är 25 år och bor ännu hemma. Du har nog gett ditt nummer till mig på msn."
   Nej, det har jag inte! För det första ger jag aldrig ut mitt nummer på msn om det inte är någon jag känner, och för den delen så har dem mitt nummer de jag pratar med på msn.

Bläääh! Vad finns det för galna människor här i världen?

En dag utanför Kiruna

Idag har man vaknat tidigt, så tidigt som 08:00! Fast det ska väl erkännas att jag inte tog mig upp ur sängen förrän kl. 9, det var så varmt och mysigt under täcket...

Igår var jag till Haparanda och IKEA. Vi var där inne i 2h och i sista stund fick vi söka efter min mamas jävla lådor som hon skulle ha. Men jag hittade dem alla, woho! Till mig själv köpte jag bara isformar, skolådor och hm... jag vet inte hur de kallas, men det är typ pärmar/lådor där du kan sätta papper och mappar osv. Aja... kontorsmaterial typ, ska börja organisera mina viktigare papper än att trycka ned dem alla i en låda.

Vi åt lunch på Frasses, men det var det sämsta Frasses jag varit på. Hamburgaren var torr, stripsen överfriterade. Jag försökte trycka i mig så mkt som möjligt, men det var inte gott. Vilken besvikelse! Jag äter hamburgare max 1 gång i månaden, och när man väl gör det så smakar det bajs. Bläääh...

Efter det åkte vi över gränsen till Finland, så jag var utomlands igår t.o.m.! Vi hittade till en köpcentrum där vi var inne på Gina. Man hade kunnat shoppa som fan om man haft lust, men jag känner att jag inte har pengarna eller behovet efter kläder just nu.
   Så vi gick in på Alko. Jag längtar verkligen tills jag blir 20! Helt plötsligt stod jag där med flaska efter flaska med vin längst väggen och för första gången fick man själv kika efter hur de beskrevs och försöka hitta någonting som lät gott. Nu förstår jag varför mamma och pappa alltid spenderat så mycket tid på Alko. Sara verkade dock ha bråttom, så jag ville inte spendera en halvtimme genom att gå igenom flaska för flaska. Så det blev en kompromiss mellan lågt pris och någonting som lät gott. Så det blev en flaska vitt och en flaska rött.
   Jag tycker jue mest om rött vin, men vitt kan också vara gott.t är alltid bra med ett lager hemma ifall man känner för att ta ett glas på kvällen eller någonting sådant. Det är sällan jag super mig full på vin, det är någonting som ska avnjutas :)
   Ifrån Finland köpte jag också choklad, eftersom de har annat godis än här i Sverige. Så nyttig är jag - vin och godis.

Efter det åkte vi hem till Sverige och mot Kiruna igen. Jag fick köra en bit, och blev jävligt irriterad på alla dessa lastbilar. Man ser fan ingenting bakom dem med all snörök! Men jag körde lugnt och försiktigt. När jag är själv kör jag alltid som en galning, men är det andra i bilen och speciellt i någon annans bil så skulle jag aldrig kunna förlåta mig själv om någonting hände. 
  
Ungefär 12h senare var vi hemma igen. Jag var trött som fan eftersom jag inte är speciellt van vid att stiga upp kl 05:30. Så under kvällen kikade jag bara på Scrubs, åt min choklad och pratade en massa i telefon. Jag gick och la mig redan vid 22-23 igår, men nu har jag fått sova ut och känner mig pigg igen :) Har långpasset idag, så lär inte göra mer än att jobba.

Aja, man kanske ska göra någonting mer utav den här morgonen!


But I laugh so hard I think I died

Det är skönt att vara ledig, även om man inte gör så mkt. T.ex. är kvällens planer Scrubs och bli tjock. Man behöver sådana kvällar också :) Man behöver inte dricka champagne eller göra bort sig varje kväll ;p

Ja, jag har i alla fall märkt att människor bryr sig jävla mycket. Herregud... att dem orkar? Jag bryr mig faktiskt inte ett skit om vad andra människor gör på sin fritid, det är väl upp till var och en. Inte blir du en sämre människa om du tycker om att dricka mycket eller ha mycket sex? Men men, dryga människor finns det överallt.
   Jag är bäst på att försätta mig i knepiga situationer. Men man lär sig alltid någonting, och jag tänker rida ur denna storm med hatten på. Ni kanske tror att jag är knäckt, men det blir jag aldrig. Det finns bara få människor här i världen som kan knäcka mig, men de vill inte. Och därför bryr jag mig om dem och deras åsikt och inte er dryga jävlar.
  
"Usch... vad äckligt!" - Äckligt, för att det inte är du? Hur äckligt det må vara är jag där en 100 gånger hellre än hos dig. Hellre äckligt än drygt ;P

Aja, man lär sig av alla händelser i livet. Ta tillvara på dem - även om de inte alltid är så trevliga. Jag vill uppleva allt. Jag vill se allt, jag vill vara allt.
   Le mot livet, och livet ler tillbaka. Nu vet jag hur detta är, att vara högstadie-slampan. En ny upplevelse som faktiskt mest är skrattretande. Har du vänner som håller dig i handen är det lätt att inte bry sig (förlåt till er som önskar att jag skulle ta och dränka mig nu). 

En nyfunnen vän sa till mig: "Jag ser två personer i dig. Den som bott i Kiruna i hela sitt liv, och den som sett hela världen."

It's alive!

Äntligen har jag kommit hem med min älskade men ändå hatade bil! Även om det var lite knepigt och köra med mina arbetsskor (de är alldeles för stora och man känner fan ingenting igenom dem) så var det grymt skönt att få köra igen. Saknat min stackars bil trots att den mestadels av tiden bråkar med mig. Sinnessjukt egentligen, bara varit utan den i 2 nätter, och ändå känns det underbart att den funkar nu igen. Men det är väl fatt man blir så handikappad utan bil när man är i Jukkas.
   Sov hos farmor och farfar inatt. Det var faktiskt riktigt skönt :) De hade bäddat upp bäddsoffan åt mig och lagt en liten privat handduk på kudden. Hade egen toalett och allt. (Tyvärr var bara tandkrämen där lite gammal...gått ut år 2002. Tur att jag kikade på datumet innan jag använde den!) Och trots att jag sov ända till 12 så var de tysta och väckte mig inte. När jag väl kom ned (sov på övervåningen, antagligen därför jag inte blev störd av dem) så tog farmor fram frukost och gjorde kaffe åt mig (och hon tog självklart fram bullar). Värsta hotellivet!
   Tror jag ska checka in på hotell farmor fler gånger i vinter :) Typ när jag har mina långpass, har jue fått en nyckel dit så. Och de vaknade inte upp när jag kom dit halv 4, så jag behöver jue inte oroa mig över att jag stör dem. Den enda som höll sig vaken för min skulle var min mama som ville veta vilken tid jag kom dit. Stackars mama, hennes hjärta måste jue vara förstört av allt oroande för mig.

Ikväll jobbar jag igen, sen är jag ledig 2 dagar. Det ska bli grymt skönt! Imorgon ska jag inte göra mycket vettigt, bara ta det lugnt och lata mig. På måndag blir det en roadtrip till Ikea. Ska bli jävla skönt att komma ifrån den här stan och Jukkas, även om det bara är över dagen. Har sån jävla lust att åka ned och hälsa på min kompis, har börjat sakna honom något förfärligt - och ändå har vi bara träffats en gång. Men jag saknar honom nog så mycket eftersom vi inte hinner prata så mycket när jag jobbar kväll och han jobbar dag. Men men... om inte annat så ses vi i maj :) Eller så åker jag ned när jag är färdig här uppe, sådant återstår att se.
   Som sagt - efter den här säsongen är mitt liv helt blankt. Har inga planer än så länge.

Av någon konstig anledning har jag sträckt benet. Vet fan inte hur det har gått till, men det gör ont! Tur att jag har massage nästa vecka, usch så skönt! :) Längtar till nästa vecka, finns många saker att se framemot: Ikea, massage, utgång (i Kiruna, woho!) Fast det finns en sak som jag inte ser framemot, men men. Man får koncentrera sig på det roliga :)

Btw: Jag älskar mitt jobb. Spelar ingen roll hur trött eller deppig man är innan man kommer dit, man blir alltid så glad av alla gästerna. De är helt underbara! Jag ska försöka ta tillvara dessa 3 månader som är kvar, för det är verkligen en speciellt arbetsmiljö.
   Och jag älskar min bil, även om jag hatar den ganska ofta. Jag håller kvar vid min filosofi: Bilar och killar skapar bara problem, men ändå kan man inte leva utan dem.


Skitnatt, skitbil.

Godmorgon till mig! Vaknade upp kl. 13:20, men är ändå svintrött. Varför? Jo,somnade väl omkring 07:30...

Min natt var hemsk igår. Först fick jag en bred utskällning som jag tog emot, nickade och log ungefär. Fick höra att jag verkar obrydd, haha, fast det är sant - tar jag åt mig av saker, speciellt elakheter brukar jag inte visa desto mer. Men det var tydligen någonting dåligt i alla fall. Jag nickade och log i alla fall ;P Vi alla har olika syn på saker och ting, jag orkar inte dra upp varför jag är som jag är och inte så som de vill att jag ska vara.
   Ja, om det löste sig eller inte vet jag inte, men hon blev gladare efteråt och anstod sig att prata med mig i alla fall så.
  
När jag skulle hem längtade jag efter min chipspåse och Scrubs. Satte mig i bilen 01:30 och... fick inte igång bilen. Arvin såg mina problem och kom dit. Jag pratade om min skitbil och vi stod där i en halvtimme till och babblade, fick inte igång bilen då heller. Jag la om motorvärmaren så den skulle hålla på till kl 3 ist och följde med hem till honom. Jag fick mackor och vi pratade om livets mysterier till strax innan 3 då jag gick tillbaka till helvetesbilen.
   Bilen startade fan inte i alla fall. Jag gick till repan och bad om boende. Jag fick bara kallt boende, så gick till dressingroom. Tog en kopp varm choklad i misstag, men det var gott i alla fall. Funderade över livets mysterium (killar och bilar). Klockan blev halv 4, jag gick till bilen igen. Den ville inte starta. Då gav jag ganska mycket upp. Satt i dressingroom och läste Icehotels tidning. Jätteintressant! Eller inte...
   Kändes inte mycket till idé att sova. Så satt där och hängde till kl. 5, då vågade jag ringa hem (min mama stiger upp ungefär då). Papa kom ner till Jukkas till kl 05:45. Vi försökte med startkablar och skit, men batteriet var helt dött. Kom äntligen hem kl 06:30.

Så det var inte någon rolig natt. Inatt ska jag sova hos min farmor och farfar. Får ta bussen ned till Jukkas. Imorgon ska vi fixa in batteriet i bilen. Jobbar både idag och imorgon, men nu har jag ingen gnista alls fatt jobba. Allt verkar bara gå åt pisshelvete. Men det är kanske för att jag är så jävla trött.

Ena dagen är man på topp, andra dagen på botten. Men så är väl livet. Konflikter, intriger, skit och bajs.
   Tur att det finns underbara människor här i världen, de är som lyckopiller! Tack Sara och Erik som fått lyssna på mitt skitsnack. Ni är mina starkaste stjärnor på natthimlen. Saknar dock Erik, jobbigt att bo så långt ifrån sin närmaste vän. Men men, förhoppningsvist träffas vi snart igen :) Vi ska jue ändå gifta oss, och d måste vi väl träffas, haha ;P

Sunshine in my heart

äntligen

Äntligen har solen börjat visa sig! Var ute på en promenad i solskenet och började genast längta till sommaren. Visst kan vinter och vår vara vackert... men ingenting är som sommaren. Bara jag ser solljus blir jag glad!

Satt nyss och kikade jobbannonser på arbetsförmedlingen. Kanske lite tidigt att söka jobb nu, men snart så... Många ställen ville dock ha x antal år inom bar och servering, jag har knappt 1 år efter den här säsongen. Men men, något jobb får man förhoppningsvist.
   Längtar nästan tills jag kikar igenom jobbannonserna på riktigt och börjar söka! Det kommer vara första steget mot ett nytt liv känns det som. 
  
Jag tänker ingenting annat än på jobb känns det som. Skoltiden känns väldigt länge sen, och det känns inte som att jag kommer börja plugga snart. Trivs bra med att jobba, i skolan måste man plugga en massa... uscha ;P Men ska nog söka in till en skola i år i alla fall, men även om jag skulle komma in kanske jag tackar nej.

Uff, det finns så många valmöjligheter här i livet. Man vet inte var man ska börja ;P

I look at all the lonley people

All the lonley people, where do they all come from?
All the lonley people, where do they all belong?

Faktiskt blivit lite småförälskad i den där låten, även om jag lyssnar på covern just nu. Det är sant, känns som att människor bara blir mer ensama och olyckliga. Visste ni att det är fler människor som tar sitt eget liv i Sverige än som dör i trafikolyckor varje år?

Insett att det bara är 3 månader kvar att jobba ungefär i Jukkasjärvi. Tiden går jue så himla fort. Kändes som att jag nyss steg in där i restaurangen på min första dag, snart är säsongen över. Av och till lessnar man självklart på stället och folket - speciellt efter händelser som i tisdags. Det känns skönt att man inte bor i Jukkas-kollektivet utan kan ta sig in till Kiruna och leva ett annat liv också. Jag är jue en sådan som behöver vara ensam också ;P
   Men om man sammanfattar det hela så trivs jag där. Trivs på min arbetsplats, trivs med personalen. Även om vi har det lugnt i isbaren (som vi haft de senaste gångerna jag har jobbat där) så är 90% av alla gäster så glada och roliga, och verkligen pratglada. Det positiva att jobba som bartender är att man verkligen tar del i andra människors liv och får höra om andras livöden som man annars aldrig hade haft en aning om.

Jag har dock börjat fundera på vad jag ska göra efter säsongen. Fick höra om en ganska intressant arbetsmöjlighet i tisdags som jag funderar lite på. Ingenting är säkert, men man kan jue alltid söka efter jobb. Det är väl det jag ska göra. Söka till så mkt jobb som möjligt och flytta dit jag får boende och jobb. Känns skönt att få komma ifrån Kiruna och skapa sig ett eget liv.
   Alla säger åt mig att jag är så bortskämd som ännu bor hemma och får spara pengar och får lagad mat. Jag brukar skratta och krydda på fördomarna bara. Självklart har jag det lätt och bekvämt, men allting har sitt pris. Genom att ännu bo hemma så är ens privatliv begränsat. Man kan inte bara tänka på sig själv hela tiden utan att måste ta hänsyn till sina päron.

Kanske ska ta en promenad idag. Har jue för en gångs skull vaknat hyffsat tidigt och det ser fint ut med blå himmel... fast det betyder förstås att det är kallt. Men men, länge sen man bara var ute fatt promenera, det är ganska skönt. Igår var jag ute på älven och det var alldeles stjärnklart. Man såg 10 gånger fler stjärnor än vanligtvist och det var så vackert! Hade lust att lägga mig ned och bara studera stjärnhimmeln... kanske jag ska ta och göra någon dag efter jobbet. Dessutom såg jag norrsken i utkanten av stjärnhimmeln... så vackert! Vinternatten är ändå vacker, och det här med kyla har jag jue äntligen kommit över. Så länge man klär på sig som satan så överlever man det mesta ;p
   Som alla lärare alltid sagt till en: Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.


Life is life

Hemma igen efter en händelsefull natt och dag.
   Följde med på efterfest igår, kände mig lite sugen på fest. Fast så roligt var det faktiskt inte eftersom jag inte fick vara ifred. Jag som ville leka twister :( Så för att överleva kvällen drack jag som tusen (jättesmart, för då blir jag ännu mesigare ;p). Stackars min vän som fick stå ut med mitt fyllesnack hela natten... och morgonen. Sanningen är att vi gick och la oss klockan 9 på morgonen (och sov till 11 så jag känner mig lite sliten nu). 
  
Jag kom fram till att jag måste ha varit rätt full, för jag var bakis idag. Länge sedan sist så blev lite förvånad att man kan må dåligt dagen efter ;P Men jag fick jättegod mat i alla fall ;D
  
Hade tänkt åka hem vid 6-tiden, för trodde inte att jag skulle vara riktigt körduglig innan. Tyvärr var jag lite seg på att ge mig iväg, så när jag kom dit klockan 6 så startade inte bilen. Visade sig att det var -30 i Jukkasjärvi... så min bil var helt död. Försökte ge den lite starthjälp, men det funkade inte. Så efter ett samtal med papa om hur jag skulle göra kopplade jag in motorvärmaren och vilade.

Pappa kom in till Jukkas vid halv 9 iaf. Helt i onödan, för det visade sig att bilen behövde bara lite värme ;P Men men... bra att ha pappor ändå! Ska alltid vara pappas lilla flicka! Förväntade mig en utskällning när jag kom hem, men mama och papa skrattade bara åt min okunnighet. Det kändes skönt, för jag har fan ännu ont i huvudet - och magen!

Fast killar är oerhört roliga... Så fort de inte får det dem vill ha så blir de sura. Tror de verkligen att bara fatt jag är 10 år yngre så gör jag vad som helst med vem som helst? Herregud. Nog fatt folk nog tror det om mig efter igår... fast det ska jag inte ta upp här, bara att vissa människor kan man inte bete sig som svin mot ;P
   Tur att det finns underbara människor här i världen i alla fall :) Annars hade jag nog gett upp för länge sen... Blivit nunna och flyttat till ett kloster i Italien... Fast det lät faktiskt inte så tokigt :)

Motivation tack!

Det är sinnessjukt hur mycket jag kan sova när jag väl sätter igång. Visserligen gick jag och la mig omkring 04:30, så då är det kanske lite acceptabelt att sova till kl. 12... Så jag ställde klockan fatt inte sova bort hela dagen. Jag vaknade. Jag slog av väckerklockan. Sedan blev det mörkt igen.
   Vaknade upp klockan 13:15 av att mamma ringde och då skyndade jag mig upp från sängen fort som fan för att inte lyckas somna om. Och inatt hade jag en sinnessjuk dröm igen. Konstiga drömmar jag har fått...

Aja, man kanske tar och dammsuger innan jobbet i dag, det hade varit lite fräscht att göra ;P Jag fattar inte hur man kan vara så bekväm som jag är! Som igår kväll när jag hade tråkigt slökikade jag på tv hela kvällen, sedan när telefonen ringde vid midnatt och en gammal vän ville komma förbi blev rummet färdigröjjt på en kvart, tjugo minuter. Jag måste verkligen ha motivation till att göra någonting! Om jag inte har något speciellt att stiga upp till, så stiger jag inte upp. Om jag inte har något speciellt att städa för, då städar jag inte. Slö jag är...

Jag blev i alla fall lite förvånad igår när telefonen ringde. Det var en gammal vän som inte hört av sig på ungefär en månad. Det är en kille, och ni vet killar går fan inte att förstå sig på. Jag blir förvirrad varje gång jag har någon sorts kontakt med en kille, så jag har helt enkelt slutat bry mig. De tänker verkligen inte som kvinnor, det är någonting som är säkert!
   Inte för att jag hade någonting emot hans besök, blev bara så förvånad att han verkligen ville träffa mig igår... Jaja, killar är killar. Jag gjorde jue ändå inget vettigt. (Förutom att jag åt mig väldigt mätt på godis... men nu känner jag mig inte alls sugen på något onyttigt!)

Am I just fooling myself
That she'll stop the pain
Living without her
I go insane


Blivit förälskad i Dirty Dancing-låtar igen. She's like the wind, I've had the time of my life, Loverboy...
   Fast jag måste säga att She's like the wind inte riktigt passar in till Patrick Swayze rollfigur. Fast ja, den är väl till fatt visa hans mer sårbara sida ;P Hur som helst är den underbart mysig. Tänka sig kärlek!
   Usch, jag måste ha pms eller någonting när jag är så kärlekskrank :P

Just a fool to believe I have anything she needs
She's like the wind

That thing they all call love

Jag skulle jue stiga upp kl. 12... men vaknade upp kl. 13. Hade en jävla mysko dröm att min mama och papa gav mig i födelsepresent ett bröllop. Alltså de hade fixat kyrka och bröllopsklänning och allt! Den var så fin min bröllopsklänning... men tyvärr hade jag ingen partner. Jag höll på med en kille dock så jag försökte typ "fria" till honom... Världens jävla kaos. Syrran hade också fått ett bröllop i födelsedagspresent året innan, och hon sa att det bara var att skilja sig om det inte funkade... Så jag försökte bara hitta en partner :p
   Helt jävla sjukt! Dessutom var bröllopet i England... Tror min bröllopsdröm blivit inspirerad av att det varit så många par som gift sig i iskyrkan, speciellt engelsmän. Träffade ett par häromdagen som hade gift sig som var sjukt roliga och berättade roliga historier om England. De verkar helt galna där ;P

Fast det är väl så. Vissa dagar längtar jag bara efter att ha någon och att vara kär, vissa dagar tänker jag: "aldrig mer en pojkvän"... Alla säger åt mig att man inte kan hindra sig från att bli kär, men jag tror ändå att min negativa syn till förhållande påverkar mig undermedvetet. För det spelar ingen roll hur söt och gullig en kille är mot mig, jag faller inte. Jag kan bli lite förtjust, men sedan lessnar jag ungefär, inser att det inte är någonting för mig.
   Skulle vilja ha det som på film istället! Att man känner av kemin direkt, att det verkligen gnistrar om en. Och att man inte kan sluta tänka på killen och lider av att inte få röra vid honom. Och han känner detsamma och sedan till slut så blir det en magisk första kyss...
   Tänk er det senariet? Någon som varit med om det? Jag kan tycka om folk, jag kan bli lite förtjust. Men jag har aldrig känt det riktigt så där. Utan jag har blivit kär alltmedan jag lärt känna personen mer... Så det kanske bara är önskedrömmar ifrån min sida? Att jag aldrig kommer få känna det där speciella?

about all of the things that I long to believe,
about love, the truth, what you mean to me

and the truth is, baby you're all that I need.

(Jon Bon Jovi - Bed of roses
Den absolut bästa kärlekslåten enligt mig. Jag kan bli less på den, men jag har blivit beroende av låten flera gånger.
)

Dumma dröm, får mig att börja tänka på kärlek :P Det där som jag antagligen inte kommer få uppleva på år och dar i alla fall. Fast jag får inte bli kär nu i vinter ändå, för jag vill inte bli fast här. Jag trivs jättebra på mitt jobb och med personalen och allt sådant där, men jag måste bara ifrån den här staden... uppleva någonting mer.

Borde verkligen städa här inne, det ser förjävligt ut. Var fan är min energi?

Godis-beroende

Nu är jag hemma igen. Var förbi Statoil en sväng fatt köpa lite mat åt mig. Hade tänkt köpa chips, men ångrade mig i sista stund och köpte en calzone istället... det var ett misstag. Var inte alls gott, bläh. Statoil kan göra hamburgare, men inte pizza. Men nu har man testat det iaf, får se det så ;p Fast borde ha köpt godis, för är något förjävligt godissugen... Vad är det för fel på mig? Vill ha godis hela tiden... Sinnessjukt.

Idag har det varit en rolig dag på jobbet. Haft väldigt lite gäster, men grymt trevliga. Man blir glad av att jobba där :) Roligast var väl ändå ett gäng med kineser som inte kunde prata engelska. De skulle fota och skåla hela tiden, jätteroligt ;P

Imorgon är jag dock ledig. Ska ta en kaffe med en väninna, men annars har jag inga större planer. Känner jag mig i form kanske jag kikar in hos Drop in-frisören, springer ärenden och sådana saker. Borde ta itu med min ekonomi också, skriva i min kassabok. För tillfället går jue alla pengar till snus och godis... hemskt. Jag lever ett väldigt ohälsosamt liv för tillfället...

Just nu vill jag dock bara ha godis. Varför ha en pojkvän när det finns choklad?


Fredagskväll

Åh herregud, det är livsfarligt för mig att vara ledig! Jag har fan smällt i mig 3 påsar med godis och en pringelsburk på 2 dagar... det är sanslöst mkt. Dessutom behöver jag väl inte påpeka att jag druckit cola, öl och julmust? Jaja, jag gick jue ned 1 kg under jul så får väl ta min julövervikt nu ist...

Uff, jag har beslutångest för ikväll. Blev bjuden på 2 olika fester ikväll, men jag dissade båda två. Känner mig trött och seg eftersom jag inte fått min ledighet, så jag vill inte att min enda lediga dag ska sluta i bråk (och det vet jag att den kommer göra om jag går på krogen). Fast jag har börjat sakna lite att gå ut och dansa... Ska försöka att ta mig till krogen nästa fredag jag är ledig (när den dagen är vet bara Gud).
   Så det blir inte fest för mig idag, men då är frågan om man bara ska sitta hemma eller om man ska besöka någon? Jag har suttit hemma hela dagen och pratat med syster iaf eftersom hon åker imorgon. Men börjar känna mig rastlös nu av att vara hemma. Vet dock inte om det förväntas av mig att vara hemma eller inte... Mamma och pappa vill jue iaf det, eftersom jag sover borta minst en gång i veckan och för att mitt alkoholintag ökat en aning sen hösten.

Beslutångest, beslutångest... Eller ja, jag vet jue vad jag vill, men tyvärr tänker jag alltid på andra före mig själv ;P


Jobba igen

Så mkt var det med min 3-dagars långa ledighet. Jobbade igår. Ska jobba ikväll igen. Imorgon ska jag starta min dag med en öl, för någon gång vill jag vara ledig.
   Sedan finns det jue saker man irriterar sig på. Känns som att jag får ta emot all jävla skit, och ändå är jag en av dem som sliter mest. Blir så jävla less på folk som säger att d e så synd om dem och att ingen sliter förutom dem, när de egentligen bara klagar. Jag kan med handen på hjärtat säga att den senaste veckan, 1½ vecka är jag den enda som tagit hand om underhållet i baren. Har jag krävt någon extra creds för det? Nepps. Jag ser det som en del i jobbet och kan acceptera att den här veckan har jag haft tid. Men när folk börjar gnälla på mig och säga att jag inte gör någonting medan dem sliter som satan (ja, de tänker väl ihjäl sig eller någonting)... då blir jag lack.
   Varför kan inte människor handla ist för att prata? Man kommer ingenstans med en massa skitsnack. Uff... jag behöver verkligen ledigt från det där stället, för känner mig bara så irriterad på allt och alla. Men nu kommer jag inte ha en 2-dagars ledighet förrän om 2 veckor.

There are worse things I could do

Är inte det här den bästa låten ifrån Grease?

There are worse things I could do,
Than go with a boy or two.
Even though the neighborhood thinks I'm trashy,
And no good,
I suppose it could be true,
But there are worse things I could do.

I could flirt with all the guys,
Smile at them and bat my eyes.
Press against them when we dance,
Make them think they stand a chance,
Then refuse to see it through.
That's a thing I'd never do.

I could stay home every night,
Wait around for Mr. Right.
Take cold showers every day,
And throw my life away,
On a dream that won't come true.

I could hurt someone like me,
Out of spite or jealousy.
I dont steal and I dont lie,
But I can feel and I can cry.
A fact I'll bet you never knew.
But to cry in front of you,
That's the worst thing I could do.

This is the life

Nu är jag ledig igen! Har 3 dagar på raken, så lär bli förslappad. Sov för fan 13h inatt! Fattar inte hur jag orkade med det... men så var det iaf ;p Grymt skönt om inte annat! Jag sover jue inte så mkt när jag jobbar så nu under ledigheten tar man igen all sömn och allt ätande.

And you're singing the song thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size
Where you gonna go, where you gonna go,
where you gonna sleep tonight?

Idag ska jag på stan en sväng med Sara, det är dagens planer ungefär ;P Tror inte jag orkar gör någonting väldigt ansträngande under min ledighet (Förkyld fortfarande!), utan ska nog softa... om jag inte blir less ;P Antingen kommer jag att klättra på väggarna av all ledighet, eller så kommer jag att bli förslappad... och båda alternativen är trovärdiga ;p
   Jag lär nog inte orka åka till Jukkas någonting. Festade där i måndags så nu kan jag gott och väl vara utan det stället! Börjat bli lite orolig över mitt rykte eftersom jag knappt pratar med tjejer utan umgås bara med killar så... ska ligga lågt ett tag ;P Även om jag vet att folk pratar med eller utan fakta, men ja... min plan var jue att vara anonym! Det går inte så bra ;P

Igår skottade man och hade ett 8h-pass med fysiskt arbete. Jag blev helt slut (därav all sömn). Jag kan inte förstå dem som orkar hålla på med det där hela dagarna! De måste vara superpeople eller någonting sådant! Det är inte jag... En dag i veckan går bra, men inte mer än så. Fast det är roligt att vara aktiv :) Men som sagt, måste nog träna upp mig lite mer innan jag skaffar ett sånt jobb ;p De får dock bättre betalt än mig!

Fan, jag får ingen massage, de vill inte svara :( Snyft!

Relax, take it easy

Nu är ledigheten slut, och vi firar detta med ett 11h-pass :)
   visserligen tycker jag med om att jobba dessa pass än kvällspassen, det enda är väl att jag inte tycker om att ha en tid att passa på morgonen och inte få ligga i sängen och dra sig flera timmar. (Som igår... det var underbart!)
   Aja, jag har bara 2 arbetsdagar och sedan är det långledigt. 3 dagar på raken! Kryckan vill börja kl. 8 imorgon (han jobbar jue inte ikväll, så det är lätt för honom - hmpf) så jag funderar på hur tidigt jag ska orka ta mig upp. För slutar jag klockan 2 är jag tidigast i sängen halv 4, men oftast går jag och lägger mig vid 4. (Jag måste alltid varva ned efter jobber, kan inte bara lägga mig ned och somna...)
   Ja, fortsättning följer!

Oj, mitt minne har verkligen blivit kasst! Glömde helt bort att jag gjort frukost, så blev jävla chockad över att se en macka på bordet... herregud, jag måste börja spela memory eller något... vill inte bli dement som 19 år...

Skärp dig. Acceptera att jag lever mitt eget liv och har min egen vilja.

Äntligen har man det lugnt!

Äntligen är helvetesveckan över! Jag känner mig som en mes, men varit så jävla slut torsdag och fredag så jag njuter för fullt av min ledighet. Kan skylla på att jag ännu är förkyld. (Efter 2 veckor! Varför går den aldrig över? Varför, varför?!) Vi hade jävla drag på nyår, fast själva nyårsafton för min del var lite... kaotisk ;P Hade svinroligt mestadels av tiden, så egentligen kan själva nyårsafton sammanfatta mitt liv ganska bra :)
   Nyårsdagen var jag jävla trött. Tänker inte gnälla på att jag var bakis, för jag får skylla mig själv att jag drack på nyårsafton. Men jag hann bara med 3h sömn så jag var inte direkt i form. Det var jävla skönt att alla gäster verkade vara lika sliten som mig, för det var väldigt lugnt.
   Igår hade vi också ganska lugnt, och jag var lika sliten då. Jag tycker inte om att jobba när jag är så där sliten. I isbaren ska vi vara väldigt serviceinriktade och pratglada, och det är inte jag när jag är trött. Och det känns inte bra att inte kunna ge den service som man vet att man kan. Men men, nästa vecka kommer jag igen :) Och förhoppningsvist har jag blivit frisk då! Jag är så less på att vara sjuk! Man kan inte andas. Och andas är bra :p

I could be brown
I could be blue
I could be violet sky
I could be hurtful
I could be purple
I can be anything you like
Gotta be green
Gotta be mean
Gotta be everything more
Why don't you like me?
Why don't you like me?
Why don't you walk out the door?

Fått den där låten på skallen, så den går på repeat. Jag blir glad av den där låten :) Intressant va? ;p

Idag har jag fan inte gjort mycket vettigt. Tagit med syster och Daniel till ishotellet och visat dem omkring. Självklart är jue isbaren bäst :) Annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, med lite rödvin :) Känner mig lite dryg som inte orkat umgås med någon idag, men seriöst... jag är slutkörd. Även om andra kanske orkar och klarar av att vara på g hela tiden gör inte jag det. Jag blir bara otrevlig till slut ;p Dessutom måste jag jue ta mig tid till min familj och prata med vänner som inte kunnat komma till Kiruna. (Tack för ett trevligt, långt samtal Ingrid. Kom hit snart!)
   Men imorgon ska jag väl försöka ta vara på min ledigdag och umgås med lite vänner :)

Nej, nu blir det väl Scrubs eller något annat slött. Och sen ska jag väl sova igen. Inatt sov jag 7h, är överlycklig över att ha fått sova så mycket :) Men inatt ska jag minst sova 9h!

RSS 2.0