Jag är inte uttråkad!

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Håller på och packa inför Kiruna.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jag säger inte att du är det.
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Haha, stackaren.
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Verkade som det.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Korvgrillning.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Fr.o.m. 2008-08-19 har jag ny adress.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Sex is good, sex is fine, doggystyle or 69.
8. Vad vill du höra mest av allt?
Fan vad kul.
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Nej det är jag inte, du är sexig.
10. Din romantiska replik?
Nä, det tillåter jag inte att du gör.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Oh, städar om efter mamma eller?
12. Hur hanterar du kärlek?
Fuck it.
13. Vad är ditt motto?
Oh no.


En ny vecka

Nu är helgen slut och en ny vecka har inletts! Egentligen borde jag väl ta på mig kläderna och ge mig ut i jakt efter ett jobb, fast et ser inte ut som roligt väder ute. Som tidigare nämnt är löven på träden i princip borta och trots att solen skiner så kan man ana kylan ända in i mitt rum då trädet kastas fram och tillbaka till vinden. Nej tack, jag stannar nog inne idag också.
   Visserligen finns det vettiga saker man kan göra här inne också. T.ex. städa, packa upp resväskan... saker jag borde göra men inte har orkat göra. Det känns som att det är lika gärna att ta itu med sitt liv när man har kommit hem, men istället så ser jag på en massa filmer, äter glass och stormtrivs.

Aja, min syster åkte hem igår. Det lär väl kännas skumt eftersom vi umgåtts nu konstant i 3 veckor. Fast hittills har jag väl inte märkt så stor skillnad, det kommer väl när jag vill skvallra och det finns ingen där :( Jag får hålla mig utan skitsnack i nästan 2 månader, buhu, buhu!
   Nej då, jag lär nog överleva. Har jue trots allt inplanerat rean nu 2 sociala träffar. Dessutom är det väl den här veckan en vän åter kommer till stan och om han inte träffar mig blir jag sur. Sen får jag reda på om jag får jobbet eller inte i slutet av denna vecka, och jag lär väl inte börja söka annat jobb på allvar förrän jag får ett nej.
   Ja, jag är väldigt bekväm av mig. Dessutom är det här med att söka jobb någonting nytt för mig. Attans att man ska ha haft tur tidigare i livet, då är man jue som en oskuld i denna eviga jakt på jobb!

Sedan kanske jag åker och hälsar på Ingrid om jag inte får något jobb. Det lär bli dyrt, men jag har faktiskt tagit mig i kragen med slösandet sedan jag har kommit hem! Jag har iaf inte köpt något godis, men visserligen är det jue inte gratis och gå på krogen... 
   Nej, men mina planer är att jobba arslet av mig i år och leva så pass sparaktigt som jag kan, sedan så lär jag förhoppningsvist våga sticka ifrån landet till sommaren och göra någonting mer vettigt av mitt liv. Men det återstår att se, det värsta skulle jue vara om jag stannade i Kiruna resten av mitt liv, usch. Men som sagt, man vet inte. Framtiden är ännu dold för det mänskliga ögat.

tåg, vättern
Det sista jag såg utav Jönköping: Vättern.

Hon har ett sätt

Jaa, här sitter man nu då efter att ha varit ute i Kirunavärmen... Jävlar vad jag frös om öronen, och jag som hade fixat frisyr idag :( Aja, jag ska inte gnälla. Kiruna har säkert sina goda stunder också ;p

Om 50 min ska jag på arbetsintervju, eller något sådant. Han sa jue "Ja, omkring 3". Börjar bli lite nervös nu. Pratade igår med en som jobbar där och de ska visst till Sthlm i helg också och ha arbetsintervjuer. Känns lite kört för mig då ;P Blir att börja söka jobb nästa vecka då, men då ska jag nog söka till ett bättre avlönat jobb. Och så får jag väl söka till mackar å såna ställen som har öppet i princip 24'7 så jag kan bli arbetsnarkoman :D
   Nej, men det blir jue lite spännande och se vad som blir av mig. Men man får ta en dag i taget. Om jag inte får nå jobb till oktober så kanske jag åker förbi Lycksele och hälsar på Ingrid. Usch, vad jag kommer bli fattig av att resa omkring - men inte mitt fel att alla flyttar. Fast lär dö också, för hon har katt där. Får bli en minisemester :p

Jag har blivit helt galen i låten "Hon har ett sätt". Den är egentligen inte så bra, men den har verkligen fastnat i skallen. Kanske för att jag tycker om det där: "Men hon inte helt klart nånting man har". Som jag :) Jag tänker då aldrig låta mig ägas, inte på väldigt länge...
   Dessutom påminner den om Jönköping eftersom vi hörde den i bilen till Råslätt när jag, syster, systers kille och hans bror gled bil.

Hm... vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är inte så nervös nu, men det kommer väl när jag sätter mig i bilen. Bläh, bläh.

Jag

HAR DU ?
Folköl i kylen :
Nej
Något husdjur : Nej.
Någon favoriträtt : Det mesta med pasta ;P
Någon flick/pojkvän : Nej.
Puder på dig :  Nej.
Några framtidsplaner : Nja, har inte planerat men har några saker som klassas som "Ska göras innan jag dör" ;p
Någon sjukdom : Nja...
Gymkort : Nej.
Några kärleksproblem : Nej. Det handlar inte om kärlek, egentligen.
En homosexuell kompis : Nej.
Duschat idag : Nej.
Någon kompis som snarkar : Inte regelbundet, vad jag vet om ;P
Någon vän som spelar i ett band : Bara bekanta.
Några mvg:n : Ja.
Någon som förstår dig : Hm... det tror jag inte.
Tuff kompis som kan försvara dig : Hm... nej? ;p
Något beroende : Snus.
Fikat idag : Nej.
Nagellack : Ja, fast det ser förjävligt ut ;P
Någon vän som bor i ett annat land : Nej.

VEM ?
Avskyr du : Avskyr är för starkt ord... nej, avskyr ingen, tycker bara mindre om vissa.
Hånar du : Nej.
Delar du mest minnen med : Familj och släkt ;P
Längtar du mest efter : Få jobba igen!
Stör du dig på : Alldeles för mycket ;p
Gosar du med : Ingen och ingenting.
Lagar mat : Mest Pappa, men mamma också :)
Diskar : Samma svar som till föregående fråga ;P
Tror att den är någon : Alla, annars är det synd om dem som inte tror det.

VILKEN ?
Tidning läser du : Ingen.
Buss åker du oftast : Ingen alls.
Frisyr har du : Ingen. Jag steg upp i morse och som håret låg då, så ligger det nu :P
Dag fyller du år : Den 28 oktober, en tisdag detta år ;P
Årstid föredrar du : Sommar!!!
Stad är du uppväxt i : Kiruna

VAD ?
Gör du nu :
Svarar på dessa frågor och lyssnar på musik, och skriver lite på msn.
Gör dig till en bra människa : Det undrar jag också :P
Gör dig till en dålig människa : Också någonting jag funderar på :P
Vill du arbeta med : Författare :)
Är roligast just nu : Ingenting? :P
Har du på dig nu : Mjukisbyxor och min Johnny-t-shirt :)
Har du för smink idag : Inget
Äger du för skor : Allt mellan street till flip-flop.
Har du för storlek i skor : 36
Läser du för bok : Frihetens pris (passande titel, haha, inte tänkt på d :P)
Ska du göra nu : Vänta på mat ;P

Hemma igen...

Jaha, nu har man varit hemma i ungefär 13 timmar, och jag håller redan på att bli galen. Igår hade vi det jättemysigt, fikade klockan 12 på natten när vi kom fram och pratade och mor och far var så gulliga. Men idag... uscha.
   Mamma har fått för sig att hon ska städa. Mitt rum. Jag trivs bra med hur jag har det, men det gör inte hon så nu ska vi sortera och slänga saker :) Och mina prydnadssaker från när jag var liten, varför slänger jag inte dem? De är jue såå i vägen när de står på hyllor...
   Jag blir galen! Jag har en hylla där jag hade en docka som jag fått när jag var liten och en nallebjörn jag köpte på Gran Canaria när jag var 11. Men mamma... hon tyckte inte det var fint, så hon har slängt dem sakerna och satt dit istället mina dalahästar och en ask som min mormors bror har snidat åt mig :)
   What?!
   Det här är mitt rum, men jag får inte ens ha det som jag vill. Vet ni hur glad man blir och komma hem? Jag hade städat och gjort fint när jag åkte, nu är allt upp-och-ner eftersom mamma ska ordna rummet som hon vill ha det. Vad är det då för idé för mig att bo hemma om jag inte ens får ha mitt rum som jag vill? Livet är faktiskt nog jobbigt utan att hon ska vara och "städa" mitt rum...

Uff, och inte har man fått sova inatt heller. Fick en miljard sms om hurdan kåt hora jag var. Åh, man blir så glad av att höra sånt! Jag tycker det är så konstigt, jag uppfattar mig aldrig som att jag raggar (mycket för att jag kan jue få till det men väljer att inte göra det), men enligt andra så raggar jag hela tiden. Herregud, vad dålig jag måste vara och ragga då! Och det första pappa frågar när man vaknar är: "Jaha, raggade du på Daniels bror då?"
   Jag håller seriöst på att bli galen nu. Kan inte folk bara låta mig vara ifred och leva mitt liv som jag vill?

Nej, så fort jag skaffat mig ett jobb ska jag aktivt söka efter en lägenhet. Spela roll om det har dåligt läge, då får jag förhoppningsvist iaf ha det som jag vill och leva som jag vill. Visserligen kommer väl antagligen inte de elaka sms:en att försvinna, men då har jag ett problem mindre.

Aja, idag ska jag nog ringa till Ferrum och se om de har nå jobb till mig och imorgon ska jag på arbetsintervju... eller vad det var. Han var så flummig i telefon ;P Visserligen skulle jag vilja testa på något nytt om jag fick jobbet och enligt syrran är det jävla bra att ha Ishotellet i CV om man söker jobb. Men tja, det skulle bli så dyrt för mig. Färdkostnader och sedan sämre lön... Men får väl se vad de olika företagen säger. Och om ingen kan erbjuda mig heltid får jag väl söka vidare.
   Fast trivs i restaurangyrket, synd bara att det ska vara så dålig lön :(

Dags att åka till Kiruna

Ja, nu är min semester slut. Snart ska jag bege mig till tågstationen och åka hem igen. Blir väl både roligt, och mindre roligt. Men men, jag kan jue inte bosätta mig hos syster för alltid ;p

Så, hej då södra Sverige!

Nyklippt ;)

Tjo!
Här sitter jag nu och väntar på att min syster ska bli färdig så vi kan åka till A6 och shoppa. Pengarna har börjat sina hos mig, men men, de är väl till för att spenderas? :p

Jag har glömt nämna att jag har klippt mig! Så tänkte lägga in en bild, även om det inte är särskilt stor skillnad. Luggen är framme och så har jag klippt i tapper. Fick en kommentar om att jag såg ut som en tvåbarnsmamma, yey. Folk kan verkligen göra en glad ibland ;p

lugg

Idag är det dock mycket ruffsigare. Jag och fixat hår går inte särskilt bra ihop, men äsch, alla kan jue inte vara fina på huvudet!

Ikväll blir det att testa på Jönköpings uteliv! Hoppas bara att jag inte somnar då jag var tvungen att stiga upp klockan 8 imorse och tvätta. Det kändes vekligen konstigt att stiga upp och vara trött, eftersom jag har haft "sovmorgon" nu i snart 2 veckor. Jag har jue som sagt inte så mkt här och göra, men men. Snart, förhoppningsvist, får jag tider och passa. Wiie :)

Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna och så kan vi förhoppningsvist ge oss av snart!
Tjao.

Studentfest

Jaha, här sitter jag och är trött efter en hyffsat sömnlös natt. Bläh, men jag får skylla mig själv som dricker alkohol.

Var på studentfest igår då. Var en trevlig men dock kort fest eftersom alla drog vid tio till studentkrogen, dit jag inte fick gå ;P Men de 2 timmarna jag var där hade jag trevligt och skaffade mig både en bror och tvillingbror :) De var dock hälsoiter, och syrran fattade inte varför jag prata med dem på en teknologfest ;P Men jag pratade jue faktiskt med massor av teknologer också! Inte mitt fel att min syster bara flyger omkring som en vante ;P Alltså är hon ganska lik mig i fyllan, haha ;p

Nu ligger syster å hennes kille och kramas, så jag får kramas med min dator ;P Den är alltid så förstående emot mig! Eller nej, faktiskt inte, för den ska alltid startas om fatt uppdatera en massa skit. Dumma dator. Får hitta någonting annat att kramas med.

Ihelg ska vi kanske till Göteborg och gå på Liseberg :) Visserligen är jag inte mycket för karuseller, men kan vara roligt att få röra på sig lite och testa på och festa där ;P Fast vi ser hur det blir, men hade varit roligt eftersom Hardcore Superstar också ska spela då :)

Nej, nu får jag försöka hitta någonting annat att kramas med så får min dator startas om och uppdatera :p

jönköping
Rumpa, Simon, syster, Daniel och Elin.

Goodbye my lover

Det känns som om jag är ensam på en liten båt i ett hav mitt i en storm. Jag försöker gripa tag i masten, men jag kastas åt alla håll och kanter som en trasdocka. Ibland vill jag hoppa ned i det djupa, mörka havet för att slippa all denna smärta, slippa ovssheten. Samtidigt försöker jag gripa tag i masten och där hålla mig fast tills stormen gått över.
   Men himlen är mörk, och det ser inte ut att klarna. Jag tvivlar ofta på att jag någonsin ska få se solsken. Det hade varit mycket enklare om jag hade haft sällskap på båten, men jag är ensam. Och jag inser, att trots min ensamhet, så är så det ska vara. Att någon kommer hjälpa mig ifrån båten är ren naivitet, det är jag som ska segla ur stormen - det är enda sättet att komma därifrån.
   En dag kommer solens strålar åter smeka min hud, och jag kommer ta mig i land. Men det är inte ännu, och jag får fortsätta försöka greppa tag om masten. För jag tänker inte tillåta mig själv falla över bord. Aldrig.

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun
Yes I saw you were blinded and I knew I had won

So I took what's mine by eternal right
Took your soul out into the night
It may be over but it won't stop there
I am here for you if you'd only care

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

I am a dreamer and when I wake
You can't break my spirit - it's my dreams you take
And as you move on, remember me
Remember us and all we used to be

I've seen you cry, I've seen you smile
I've watched you sleeping for a while
I'd be the mother of your child
I'd spend a lifetime with you

I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

And I still hold your hand in mine
In mine when I'm asleep
And I will bear my soul in time
When I'm kneeling at your feet

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

I'm so hollow, baby
I'm so hollow
I'm so, I'm so, I'm so hollow

I'm so hollow, baby
I'm so hollow
I'm so, I'm so, I'm so hollow.

Tidsfördriv

NÄR...
Köpte du något senast: Choklad, igår
Kramades du senast: Tisdags

VEM...
Saknar du: Ingen för tillfället.
Rörde dig sist: Daniel
Vill du slå: Halva världen ;P
Kramade du sist: Daniel
Vill du vara som: Tja, den person som jag ser mest upp till är väl min mormor
Sårade dig sist: Vill jag inte nämna här.
Gjorde dig riktigt glad senast: Syster, finns inget bättre än familjen ;p

HAR DU... 
Brutit några ben någon gång: Nein
Några piercings: Bara i öronen, varsitt hål i vardera öronsnibb.
Egen dator: Ja, det är den jag leker med nu.
Gjort bort dig rejält: Ja, men vem har inte det?
Bra självförtroende: Oftast.
Kysst någon: Ja
Varit/är kär: Ja

HUR...
Svarar du i telefonen: "Nå hallå"
Mycket pengar har du: Det tänker jag inte publicera här.
Ofta bäddar du sängen: Bara när folk kommer och hälsar på.
Ofta städar du: När jag blir galen på att ha det stökigt, vilket inte är ofta.
Många stör du dig på: För tillfället känns det som hela världen ;P
Ofta träffar du din familj: Vanligtvist varje dag.

TROR DU...
Att du kommer bli något: Ja, varför inte?
På Gud: På min Gud isf, inte Bibelns.
På rymdvarelser: Inte sådana som man ser på tv, men jag tror absolut på liv utanför vår planet.
Att folk tycker om dig: Ja, mina vänner och familj förstås. Annars hade de väl inte stått ut med mig? ;P
På ett liv efter detta: Hoppas på det iaf.

ÄR DU...
Förstående: Försöker så gott det går.
Osäker: Ja, det händer.
Intressant: Verkar som det.
Hungrig: Nej.
Smart: Hyffsat iaf.
Barnslig: Ja
Liten: Ja
Frågvis: Nja... beror på vad det handlar om.
Organiserad: Skulle jag nog inte påstå.
Hälsosam: Absolut inte.
Blyg: Beror på situationen.
Arg: För tillfället? Något. Vanligtvist? Njäe inte särskilt, försöker vara en lugn person.
Ledsen: Nej.
Glad: Man försöker jue iaf, tråkigt att leva livet som butter.
Positiv: Blir lättare att leva så.
Lätt att förföra: Det verkar jue inte som det.
Bra på att ge komplimanger: Absolut inte. Kan varken ge eller ta emot.

Lite bilder ifrån resan en lat söndag

Här sitter jag i min nya, mysiga tröja och fryser. Den är nyinköpt ifrån Gina Tricot, och visserligen hade väl mamma kunnat sticka en liknande till mig... men jag blev kär. Uff, min smak har blivit så konstig på senare tid. Helt plötsligt har jag börjat på med byxorna på tröjorna, knästrumpor och stickat... Det är verkligen ett bevis på att vi inte föds med en förbestämd smak utan att den ändras efter omgivningen.

röda naglar

Idag är det söndag, en sån där dag som man ska ta det lugnt på - en oskriven regel. Och det verkar som att alla omkring mig också ser söndagen som en vilodag. Syster är hyffsat tystlåten och min mobil har inte pipit sedan natten. Men det känns ändå skönt, en dag då man bara är utan att fråga sig varför eller för vem. Haha, jag är knäpp ja ;P


mamma muvattbrumgamla linköpinglinköpinglinköpingmums

Här är lite smått och gott ifrån resan. De första tre bilderna är ifrån Åsarna, de andra två ifrån Linköping och de sista två ifrån Jönköping. Har inte fotat så himla mycket härifrån Jönköping så får väl ta mig ut imorgon och fota lite. Inte haft någon lust bara, fråga mig inte varför för det kan jag nog inte svara själv på ;P

Nej, nu lägger vi nog punkt på det här inlägget. Har ingen direkt lust att skriva idag känner jag, det är alldeles för jobbigt en lat söndag ;P

Jönköping

Japp, nu har jag rest vidare till Jönköping. Steg nyss upp och kan inte förstå att jag lyckades sova 11 timmar! Visserligen har jag jue inte sovit särskilt mkt den senaste veckan, men iaf. Uscha... Fast jag drömde både mysiga och mindre mysiga drömmar. Föredrar och komma ihåg de mysiga :)

Ute är det bajsväder. Vädergudarna verkar inte vara på min sida. När jag var i Östersund hade vi skitväder mest hela tiden, förutom den dagen jag åkte. Då blev det sol :) Samma sak i Linköping, det var sol på min avresedag :) Aja, bara det inte regnar - men har faktiskt med mig ett paraply!

Idag ska jag och syster gå på bio tror jag, det är dagens planer. Hon ska komma hem till lunchen så tänkte vara gullig och diska åt henne när hon är så snäll och lånar ut sin lägenhet åt mig :) Fast jag önskar att hon snart fixar ett kort till mig så jag kan börja ta mig ur huset. Jag har verkligen lust att utforska staden och försöka htta en fin jacka, har jue inte varit och shoppat någonting ännu på min resa. Fast min resväska är jue tung som den är ändå ;P

Fy faen, den där resväskan är jue döden. Fick jue dra omkring den lite grann igår, och handleden blev jue helt knäpp. När jag skulle skriva under på ett kortkvitto så kunde jag inte skriva på raden p.g.a. utmattningen ;p Fast vi unga, söta tjejer har det nästan lite för lätt. Gubben som stod bredvid mig på busshållplatsen insisterade på att bära min resväska och när jag kom fram till Jönköping tänkte han ta den då också. Men då sa jag faktiskt nej, dessutom var jue inte syster särskilt långt ifrån mig. 
   Antagligen är folk så vänliga mot mig för att jag ser så blåst ut. Högklackat och rosa resväska, kan man tänka sig något annat då? Men jaja, de får väl tycka vad dem vill. Jag är jue ändå bara tillfälligt här ;P Skönt att vara på besök och resande fot, då kan man göra bort sig hur mkt som helst - det spelar ändå ingen roll.

Inte för att jag tycker att jag har gjort bort mig ännu. Får jue se nästa gång bara jag ska ut på krogen. I Östrsund höll jag jue mig på en lagom nivå (Trots att jag drack sprit!!!) så förhoppningsvist så kan jag hålla mig på lagom nivå här i Jönköping och eventuellt Linköping.

Nåja, nu ska jag väl börja ta hand om disken. Sen ska jag nog duscha och fixa till mig, gud så roligt :) Jag har inte fixat till mig alls under resans gång, så ska bli kul att äntligen få göra någonting av helveteshåret. Fast ska klippa mig nu i veckan :)

Kent

Jag har inte lyssnat på Kent på år och dar, men inför resan la jag in lite låtar från dem i mobilen. Och nu är jag kär, igen.

"Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag.
"

Daniel är i skolan nu, han var hemma på lunchen för att ge mig dagens uppdrag: att handla!

"Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld.
"

Så nu är lyxlivet slut.

"Tid
Du är dig inte lik
Min knutna hand i fickan
Sömn
Jag kräver ingen sömn
Jag vrider mig på nålar.
"

Måste börja betala för sin mat, inhandla den... uscha.

"Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig
Du är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...
"

Visserligen får jag jue någonting att göra idag, var jue faktiskt jag som sa att jag kunde gå och handla.

"Det är så det ska vara
Det är så jag vill ha det nu
Det är så det ska vara
Som en perfekt och underbar lag
Perfekt och oförstörbar
"

Så det är dagens uppdrag: Handla.

"Ett långfinger åt döden
Vi gick över lik
Och skylta' med vår kärlek,
vårt rika inre liv
Men plåtarna till himlen
var slut när vi kom dit
Och priset vi betalat
För att klassas som elit
Var att vi blev som dom andra
"

Så ska väl börja fixa till mig och ta mig ut när jag skrivit färdigt mina citat här.

"Brinn hjärtat brinn
Du vet du kan förändra allting
Det blåser genom staden inatt
Hör du sanningen, den lät som ett skratt
"

Musik är kärlek :)

"men så nära får ingen gå"

Anlänt till Linköping

Jaha, nu har man rest vidare. För tillfället sitter jag i Daniels studentrum, som faktiskt är riktigt fint! (jag lär väl säkert lägga upp lite bilder på hur det ser ut senare).

I Östersund har jag mest tagit det lugnt och fotat en massa kossor ;D Fast de är faktiskt inte särskilt söta, inte på nära håll i alla fall. De har en sån där korkad, tom blick som inte är särskilt charmerande. Sedan beter de sig inte särskilt civiliserat heller för den delen ;p
  
Jag var ut i fredags iaf, och det var jue hyffsat mycket folk - fast det är väl överallt mer folk i jämförelse med Kiruna? ;P Dessutom är de inte så hårda med åldersgränsen märkte jag. för jag visade jue upp mitt leg, som man brukar, så tittade han på det och sa: "Det är egentligen 21-årsgräns här." Och så vinkade han in mig.
   I Kiruna har de jue blivit hårda med åldersgränsen nu (eftersom de tycker att vi 18-åringar röjer för mkt ;P) så jag blev lite chockad. Men men, det var jue bra för mig iaf :)
   Annars har vi inte alls gjort mycket, som sagt. Åkt bil, traktor och mc ;P dessutom var jag tvungen att köra bil och traktor, bläh. Det gick jue bra att köra bilen, men traktorn... Njääe, jag nöjde mig med att köra en meter, sedan vägrade jag köra längre :)

Resan till Linköping var lite jobbig. Framme i Sthlm var jag tvungen att byta tåg och tåget till Linköping skulle komma till ett spår som var låångt bort. Så där fick jag söka mig fram efter skyltar som inte fanns och till slut tog jag mig upp för ett par trappor. Det gick bra, för där fanns rulltrappa. Men när jag hittade mitt spår och skulle ner igen så var jag tvungen att bära min gigantiska, rosa resväska ned för hela jävla trappen. Bläh! Jag kände mig alldeles dissy när jag kom ned igen eftersom jag inte hade ätit på en 8h - och så är jag väl inte den mest vältränade människan - men ja, jag klarade det iaf :)

Här i Linköping har jag inte hunnit göra alls mycket. Kom jue fram vid 7 så vi åkte direkt hem till hans lilla studentrum och åt mat och kikade på film tills jag blev trött och gick och la mig. Nu sitter jag här som sagt ensam och funderar över vad jag ska hitta på.
   Jag har inte riktigt tänkt mig att Daniel skulle gå i skola till 6 så nu har jag en hel vecka att komma på aktiviteter på. Hum. En dag ska jag nog till staden i alla fall och kika lite. Sedan kan jag jue alltid ta en promenad här i närområdet och se mig omkring och fota som en turist bör :) Inte fatt jag kan kalla mig för turist, jag är jue ändå på besök. Jag är en gäst :) Med alla dess fördelar ;p haha.

Ja, blir nog mycket bloggande nu om morgornarna. Ska ladda upp bilder också någon dag.
   Men tills vidare: pööshäjj.

Resan till Östersund

Jaha, nu sitter man här i Östersund i mitt rum som är fyllt med sängar. Utanför regnar det så undrar vad vi kommer hitta på idag, ingen aning, det får väl min lokala guide avgöra :p

Resan gick bra, även om den var vääldigt lång. Började med att tåget var försenat 30 min, men när är tåg någonsin i tid? Spenderade de första timmarna med att läsa min bok och allmänt stirra.

tåg
Utsikten ifrån mitt tågfönster vid solnedgången som syns i hörnet.

Sedan vid 11 bestämde jag mig för att försöka sova. Vilket inte vad lätt! Min vagn var tyst och lugn, men det är jue något förbannat obekvämt, fast jag hade två säten att bre ut mig över. Dessutom så har ag allmänt svårt för att sova mitt ibland okända människor, så blev väl 1½ h sömn allt som allt.

sover
En bild som ska illustrera hur obekvämt jag låg, usch.

Klockan halv 05:28, precis i tid, stannade vi i Bräcke och jag hoppade av med mina rosa väskor. Och trots att det var så tidigt kände jag direkt att det var varmare än i Kiruna, där man hade hållit på att frysa ihjäl när vi stod på tågstationen.
   Tågstationen i Bräcke såg ut som de flesta andra tågstationer/busstationer: Fylld med kladd.

text
Välkommen till Bräcke!

Efter ca en halvtimme hoppade jag på tåget igen och begav mig mot Östersund där jag halsade en kaffe på fem minuter som gjorde att jag mådde illa, detta av nervositet. Usch, fy vad jag var nervös! Fast när jag väl kom fram så var det inte så läskgt faktiskt som jag hade trott. Erik var ingen gammal gubbe, som mamma var rädd för, och han har än så länge inte mördat mig, även om han försöker ;p
   Och Saras kossor är grymt läskiga! Erik kallade på dem igår när jag sa att jag hade lovat en kompis att klappa kossorna (Erik är som mannen som talar med kossorna). Kossorna kom fram så de knappt stod en meter ifrån mig och stirrade på mig med sina läskiga, tomma ögon. Usch, fy. Och inte är dem små heller! Så det blev ingen klappning där inte, men jag har jue 4 dagar på mig att samla mod till mig...

min
Min säng i mitt stora rum.

Gårdagen gjorde vi mest ingenting, jag var jue så förbannat trött efter tågresan så mestadels av tiden låg jag ned som en strandad säl och jäste. Vid tio sa jag god natt och somnade ganska fort, och så upp nu klockan halv nio. Trots att jag har duschat (och det tog jävlar i mig tid eftersom det finns ett fönster som ser ut att ha ganska god insikt, så jag var jue livrädd att någon som var ute på promenad eller Eriks pappa skulle promenera förbi och se mig näck) och fixat mig så sover den där jäveln ännu, och jag är alldeles för feg fatt våga väcka någon. Förutom Daniel förstås ;p Fast honom måste man jue väcka, annars sover han jue bort hela dan!
  
Men ja, jag fick jue tillfälle att berätta om min resa iaf ;p

P.S. Min blogg är knäpp, går inte att ha vänsterjusterat texten och bilderna i mitten, så därför blir allt i mitten i stället. Dumma blogg. D.S.

Packningen slutförd

Ja, då är allt packat och klart! Hårtork och annat som jag kan behöva imorgon är dock inte nedpackat, men det mesta är det. Iaf alla kläder och skor.
   Känner mig lite nervös, dels för resan och dels för att träffa Erik. Jag är nervös inför resan eftersom det här är trots allt första gången jag reser någonstans ensam längre än till Luleå. Men resan tror jag går bra, mest nervös är jag inför att träffa Erik. Bläh. Inte för att jag tror det dyker upp någon äcklig gubbe eller så, mest bara nervöst att träffa någon för första gången... Men det går säkert bra :)

Nu ska jag ta och packa ned den här datorn också, eftersom min älskling ska få följa med mig på resan! Så vi ser jue om det blir något mer bloggande innan jag är framme i Östersund, tvivlar på det... men jag ska föra över lite musik ifrån mama och papas dator så kanske blir något nervöst inlägg därifrån ;p

På återseende, Kiruna!

full?
Haha, jag vet - min resväska är rosa! Usch, så pinsamt. Men men, det var den enda i lagom storlek.

RSS 2.0