Äntligen var den här dagen slut!

USCH, vad folk det har varit idag. Och drägg var dem. Och helt galna! Och glassplitter överallt och uscha... folk kan verkligen inte bete sig när de dricker alkohol. Nej, nej.
   Och idag hade vi bara ena dansgolvet öppet, vilket innebar att cirka 550 personer trängdes på en liten yta. Det är jue nästan inte konstigt då att det blev så galet. Vakterna sa jue till oss på mommas att vi var tvungna att stänga NU (vilket var något innan klockan två), för att de kunde inte hålla koll på båda ställena. 

När vi räknade kassorna uppe i restaurangen kom plötsligt två vakter bärandes på en kille som var iklädd endast i ett par stringkalsonger. Full som ett ägg var han. Och han förstod inte vad som var opassande med att dansa i kalsonger? Det var jue hans födelsedag!
   Men vakterna tyckte inte det var lika roande och satt t.o.m. fast honom med handklovar tills de hittade kläder som han kunde ta på sig, för han hade ingen aning om vart de var.
   En snubbe hade visst somnat på toa.
   Någon hade sparkat sönder en del av bardisken så elkablar och allt blottades inför våra intelligenta, nyktra gäster.
  
Nej, tack gode Gud att jag var på Mommas idag! Där var jue folk något civiliserade iaf.
   Förstår inte varför de bara hade öppet ena dansgolvet när det var löningshelg för både LK och kommunen, plus att skolan börjar på måndag så då var säkert alla 18-åringar ute och festade en sista gång under sommarlovet... Nästa helg är det säkert lugnt som satan bara fatt båda dansgolven är öppna.

Något galen kväll, men det här var sista dan på mommas. Känns skönt att slippa fyllisarna iaf, ska bara vara i nattklubben på lördag, annars så är jag bara i Grapes och så har jag en lunch.
   Ska även jobba imorgon, vilket kommer att kännas grymt tungt. Man blir så trött av två 12-timmarspass med fyllisar och stress, så det är skönt att ha söndagen att vila upp sig på.
   Men inte den här helgen, nästsista. Är först på onsdag som jag är ledig. Är faktiskt jobbigt att jobba 7 dagar på raken, var är jue inte van vid det direkt. När man gick i skola, speciellt sista tiden hade man jue knappt 3 dagar skola. Men, det här är det "verkliga" och hårda livet.

Nej, nu ska jag ge sömnen en försök, trots att hela kroppen värker. Just nu skulle en massage ha suttit väldigt fint ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0