En dag på jobbet

Tjo, idag har jag haft med kameran till jobbet så tänkte lägga in lite fina bilder ifrån mitt jobb ;P Det är jue som sagt inte riktigt som ett vanligt jobb, även om det finns isbarer i andra delar av världen.

När vi kom till jobbet halv 10 var det strömavbrott, och hade varit så sedan kl. 7 på morgonen. Så stackars kockarna frös och det gick väl inte så bra för dem att laga mat. De hade iaf lagt ut en massa ljus i hela köket, annars var det bäcksvart.

fryser stackarn
En kock försökte värma sig.


I Jukkas var det ca -25grader så i isbaren var det väl omkring -20... Ni kan jue gissa hur kallt det var idag! Ansiktet kändes som en isklump och man tappade känseln i fingrarna. Blääh. Det kommer jue bli varmare sedan när de har byggt väggen, då kommer det vara ca -5 grader inne i baren, och det är jue inte så farligt. Har man klarat av att jobba i -20 borde man klara av -5 ;p

väggen
Vår vägg byggs upp så vi kan få lite varmare arbetsmiljö ;P


Så när vi skulle provsmaka våra drinkar så frös juicen nästan direkt, så blev ungefär som slask ;P Så vi ska ta och testa drinkarna igen på fredag. Då är även isbars-premiären (även om den är öppen nu också, men vi serverar bara 3 olika drinkar eftersom allt inte är färdigt). Ska bli riktigt roligt att börja jobba på riktigt :)

slaskdrinkar
Visst är det snygga drinkar? Värsta färgklickarna ;)

Imorgon är det iaf sovmorgon för min del, ska bli ganska skönt :) Fast längtar tills det är dags att börja jobba på riktigt, känner mig ganska taggad. Och så slipper man jobba i -20 grader ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0