Mig själv igen!

Skönt att vara sig själv igen! Efter en veckas konstant ätande och deppande så mår jag bra nu. Jag är glad! Blivit äcklad av mig själv hur mycket jag tryckt i mig och ska göra en rejäl koständring. När man inte längre äter för att det är gott eller för att man är hungrig så är det fel. Men nu ska jag bli normal igen :)

Ett tecken på att jag är mig själv igen är att jag har en massa planer. T.ex. idag ska jag:
*Hälsa på farbror blå (fixa pass)
*Gå till apoteket (måste köpa alvedon och bakispiller)
*Raka benen
*Gå ut!

Jag vet att jag ska ha på mig min klänning idag, men jag vet inte om jag ska dricka öl eller vin. Hade tänkt dricka öl, men nu är jag sugen på vin... hum... Jaja, man ser väl ikväll vad man är sugen på. Blir nog roligt, ska bli roligt att klä upp sig fint och socialisera med folk på svenska. Fast börjar bli osäker om jag ska ta en drink på krogen eller inte. De är jue inte goda, och man blir bara full. Men men, det ser man jue också ;p
   Hade dock behövt chaufför, men mina kontakter har sinat sedan man började jobba i Jukkas. Bläääh. Jag går i alla fall inte hem! Fast ta en taxi hem själv är dyrt... Ska jue ut med Anna, och hon brukar alltid gå hem ifrån krogen (knäpp flicka).

Aja, nu ska jag göra mig fin för farbror blå och fundera på mina "stora" problem :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0