Högskoleprov och bio

Endast en sak behöver ändra på sig för att vi ska uppleva lycka i våra liv - var vi fokuserar vår uppmärksamhet.
- Greg Anderson

Igår hade jag en helt ok dag. Efter att äntligen ha fått sova ut 8h i sträck så begav jag mig till Stockhoms Universitet fatt göra det fruktande högskoleprovet. Vi var nog ganska många som skulle göra det, för bara en av rulltrapporna funkade och det var kö nere i tunnelbanestationen fatt komma därifrån ;p
   Jag hittade rätt direkt (Stockholms Universitet verkade mer organiserat än Karolinska). Första provdelen insåg jag hur stressigt högskoleprovet är, och som tur var så räknades inte den delen med i provet - tackar gud för det!

Vilken pärs...
Vilket sammanträffande att personen på bilden också heter Sara... ;P

Dagen fortsatte med en massa hjärnaktivitet och stress. Jag blev grymt besviken på mig själv att jag inte kunde räkna matte under stress, jag är jue bra på matte! Bara det att jag är så jäkla segtänkt så jag behöver tid... Otroligt att jag var starkast på svensk och engelsk läsförståelse! Man överraskar sig själv ibland ;)
   Träffade en tjej också som kom ifrån Luleå. Var riktigt trevlig, och vi klagade varje rast på hur jävla förvirrade vi blev av provet och stressen. Skönt att få träffa en norrlänning, och en tjej! Vi sa likadant; okej, vi har lämnat Norrland för Stockholm... men vi förblir alltid norrlänningar i våra hjärtan ;P
   Förhoppningsvist ska vi väl ta en fika här i veckan och grina över våra provresultat ;p

Inte fatt det gick så jävla dåligt ändå, mitt personliga mål var jue 1.0 och jag fick liite mer än hälften rätt, så borde ligga däromkring. Och det var jue första gången jag gjorde det, så då säger jue statistiken att det ska gå bättre nästa gång! Men drömmen om 2.0... Då krävs ett mirakel ;)

Public Enemies

Till kvällen åkte jag och R till Kungens Kurva fatt kika på bio. Ingen av oss hade kikat upp vilken film vi ville se, så stod väl där i en kvart och valde fram och tillbaka. Till slut blev det "Public Enemies" som skulle börja 2h senare, så vi gick till O'Learys och tog en öl. Eller, jag ville ha en öl så han sympatidrack med mig ;P Han klagade på hur manlig jag var i jämförelse till honom, haha... ;P
   Filmen var helt ok, dock var den inte så spännande... Men men, Johnny Depp är jue alltid bra ;)

Efter det promenerade vi hem i duggregnet till mig och bråkade om mitt paraply. Så gick vi helt fel så blev en omväg där vi fick krossa motorvägen och promenera på grusläggningar... haha ;P Verkligen lyckat! Men till slut kom vi hem och jag fick lägga mig och soova.

Idag blir det att jobba på IKEA. Har ingen aning med vad, men antagligen får jag stå i någon cafeteria eller i restaurangen... Får man lite extra pengar ;) Fick en glad överraskning idag att klockan omställt till vintertid, så fick en extra timme att sova - tack vintertid!

Helt ok dag idag, trots det fruktande högskoleprovet ;P Nu blir det att jobba en vecka till, sedan kommer fader hit igen. Får vänta 2 veckor innan jag kan sova ut igen! Men men, livet är väl mer än att sova... eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0