Testresultat

Jaha, efter att ha blivit medlem på b2 och fått svara på en massa dumma frågor som var jag bor och vad jag har för yrke (Jag lär inte använda den där sidan till att hitta the one, jag utnyttjar helt ärligt bara deras test p.g.a. tristess... jag känner mig för ung fatt börja nätdejta, jag tror ännu på slumpen - inget fel mot nätdejtning, men jag är för guds skull bara 19 år!) fick jag mitt testresultat.


Såhär såg det ut:

Med hjälp av sju diagram presenterar vi din personlighet i förhållande till de aspekter som är särskilt viktiga för en lycklig relation.


rationell - emotionell

Rationella människor tenderar att basera sina beslut på fakta, de är ofta lugna samt analyserar och argumenterar logiskt.
För emotionella människor spelar känslor en stor roll - "ett beslut måste kännas rätt". De har en förmåga att känna stor empati för människor i deras omgivning.

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att vara emotionell

  • Du fattar ofta beslut rent instinktivt. När du bestämmer dig för något är din känsla för rätt och fel viktigare än rationella argument.
tradition - förnyelse

Personer som är innovativa gillar förändringar och variation. Personer med traditionella värderingar strävar däremot efter stabilitet och är skeptiskt inställda till förändringar.

Din personliga profil: måttlig, men du tenderar att vara mycket innovativ

  • Du är öppen för förändringar, är sakligt/pragmatiskt inställd samt bra på att bedöma en situation. Du motsvarar på så sätt genomsnittet bland kvinnor och män.
inåtvänd - utåtriktad

Utåtriktade människor riktar sin energi utåt mot omgivningen. Inåtvända människor riktar sin energi inåt genom att tänka och fundera mycket.

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att vara utåtvänd/utåtriktad

  • Du söker kontakt med andra människor och gillar socialt umgänge. Du uppskattar dock även att vara för dig själv. Du är både utåtriktad och inåtvänd.
egensinnig - anpassningsbar

En person är anpassningsbar om han eller hon kan ändra sitt beteende efter de människor som befinner sig i omgivningen. Om en människa är mycket anpassningsbar har hon stor medkänsla och vill att andra ska trivas. En egensinnig person är däremot inte rädd för konflikter och följer sin inre röst.

Din personliga profil: måttlig, men du tenderar att vara mycket egensinnig

  • Du anpassar dig endast till en viss del efter andras förväntningar. Det är viktigt för dig att vara dig själv och att stå för dina åsikter, men du förblir ödmjuk när du umgås med andra.
distans - närhet

Behovet av närhet hänger samman med hur mycket en person påverkas känslomässigt av sin omgivning. Personer med stort behov av närhet påverkas mer av sin omgivning än distanserade personer.

Din personliga profil: måttlig, men du tenderar att längta efter närhet

  • Du reagerar ofta mycket starkt i emotionella situationer, men hanskas trots det mycket bra med stress. Det händer att du bliv överväldigad av dina egna känslor.
iaktta - känna

Personer som gärna iakttar, ser fakta och detaljer i sin omgivning på ett realistiskt sätt. En person som känner mer än den iakttar, litar däremot mer på sin intuition samt ser samband och möjligheter.

Din personliga profil: mycket intuitiv

  • Ren fakta intresserar dig inte. Du kopplar ihop fakta med möjliga resultat och tycker om att spekulera.
analysera - integrera

Personer som gillar att analysera vill att omgivningen ska vara strukturerad och förutsägbar, då har de allt under kontroll. Deras beteende domineras av den vänstra logiskt strukturerande hjärnhalvan. Integrerande personer ser till helheten, är öppna inför nya utmaningar och föredrar en flexibel omgivning som erbjuder oväntade möjligheter. Deras beteende domineras av den kreativa högra hjärnhalvan.

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att se till helheten

  • Möjligheter motiverar dig och du njuter av ett obegränsat perspektiv. För mycket struktur och rutin gör att du känner dig instängd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0